Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok zmieniam :)

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zobaczymy jeszcze jaka pogoda będzie bo jak by było kijowo to do KC sie przeniesiemy

Opublikowano

a nie jedzie nikt do do zakopanego w ciągu następnych 2-3 tygodni ? :naughty: bo się prawdopodobnie będę wybierał i można by spota zrobić :decayed:

Opublikowano

:hi: :hi:

zobaczymy jeszcze jaka pogoda będzie bo jak by było kijowo to do KC sie przeniesiemy

KC rulez :good:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 08:11_________________________________________________

latem to sie jeździ w takie góry w których można sobie pochodzić a zimą w takie na których można sobie pojeździć

chodzi o to, ze w gorach jeszcze nie chodzilem zima, a kusza mnie od dlugiego czasu :kox:

Opublikowano

doberek z rana :hi:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 08:14_________________________________________________czesc Marcin, co u ciebie `?

Opublikowano

doberek z rana :hi:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 08:14_________________________________________________czesc Marcin, co u ciebie `?

doberek.

a dziekuje, w porzadku.

wczoraj w nocy naprawialem czujnik poziomowania xenonow. ciagle mi pikal ostatnio.

a co u ciebie?

Opublikowano

doberek.

a dziekuje, w porzadku.

wczoraj w nocy naprawialem czujnik poziomowania xenonow. ciagle mi pikal ostatnio.

a co u ciebie?

duzo pracy, powoli nie obrabiam tej sytuacji w firmie. jestem w.......

Opublikowano

a co sie dzieje w firmie?

zdrowko juz lepiej?

Opublikowano

a co sie dzieje w firmie?

zdrowko juz lepiej?

idiota przyjmuje zlecenia na maxaa my ledwo co dajemy rade by to ogarnac. dzieki narazie jest ok

Opublikowano

doberek.

a dziekuje, w porzadku.

a co u ciebie?

no widzisz .. a ja wożę w aucie od kilku tygodni mój dla Ciebie żebyś sobie podłubał :D

na spoty nie wpadasz :P

Opublikowano

cześć :hi: :hi:

Opublikowano

zcesc lobuzy, musze uciekac do pracy[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 08:44_________________________________________________milego dzionka zycze, narson

Opublikowano

idiota przyjmuje zlecenia na maxaa my ledwo co dajemy rade by to ogarnac. dzieki narazie jest ok

wojtek mlynarski spiewal taka piosenke: "robmy swoje".

robisz na dniowke czy godziny? :mysli:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 08:44_________________________________________________

no widzisz .. a ja wożę w aucie od kilku tygodni mój dla Ciebie żebyś sobie podłubał :D

na spoty nie wpadasz :P

a nie bylo juz jakis czas spota. nie mialem okazji :tongue4:

Opublikowano

a ja śmigam do pracy :>

Opublikowano

a ja śmigam do pracy :>

a ja jestem w pracy :decayed:

Opublikowano

ja już po pracy :gwizdanie:

cześć Bartek :hi:

Opublikowano

:hi: Adamie

a reszcie to co? :cool1::decayed:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 13:35_________________________________________________

ja już po pracy :gwizdanie:

a ja wciaz w.