Musashi Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Kiedy footbal w PL będzie świętował takie mecze ... łoją kasę niewspómierną z miernymi wynikami A tu aż chce się popatrzeć Mamy stadiony za grube miliony ... znam lekarstwo, kase dla wszystkich dzialaczy, trenerow i zawodnikow i reszty, uzaleznic od wynikow. sa wyniki wynagrodzic sowicie. nie ma, pensja a`la super market Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 M., jest klyjent http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=222331.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 jakby przeziębienie to odpuściłem wyjazd do Gniezna .. mam nadzieję ze za tydzień Zbąszyń wypali jak zdrowko dopisze, wystartujesz. podziwiam. przebiec tyle km :good: [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 22:00_________________________________________________ M., jest klyjent http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=222331.0 jutro go machne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 a ja od jutra znowu treningi :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Musashi .. dzisiaj machnałem 14.5 ..ale sporo podchodziłem i zwalniałem, bo musiałem podpychać MArysię na rowerze, bo nie dawała rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Musashi .. dzisiaj machnałem 14.5 ..ale sporo podchodziłem i zwalniałem, bo musiałem podpychać MArysię na rowerze, bo nie dawała rady a zaczynales biegac takie dystanse teraz? czy juz wczesniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Musashi auto wypucowane a tu zaczyna padać, jutro trasa do Kalisza i cała robota w pisdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Musashi myślałem, że masz auta z grupy VAG w małym paluszku moze to tendencyjne, ale dla mnie passat to zawsze bedzie passat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Musashi .. dzisiaj machnałem 14.5 ..ale sporo podchodziłem i zwalniałem, bo musiałem podpychać MArysię na rowerze, bo nie dawała rady a zaczynales biegac takie dystanse teraz? czy juz wczesniej? na studiach ... minimum 1x dziennie, czasem 2x ... później ok 10 lat przerwy, kiedy nic nie robiłem tylko wtedy startowałem praktycznie tylko na bieżni ... ale treningi długie robiłem, zwłaszcza zimą było bieganie objętościowe pamiętam, że rekord był jednego grudni a.. 600km w 31 dni Ale wtedy trafił się obóz no i święta można było polatać 2x dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Musashi auto wypucowane a tu zaczyna padać, jutro trasa do Kalisza i cała robota w pisdu dlatego ja nie picuje przesadnie, z wyjatkiem wnetrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Musashi auto wypucowane a tu zaczyna padać, jutro trasa do Kalisza i cała robota w pisdu to tak jak u mnie ... wczoraj ze 3h latałem z gąbkami i szmatami tylko ja nie robię trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Musashi auto wypucowane a tu zaczyna padać, jutro trasa do Kalisza i cała robota w pisdu dlatego ja nie picuje przesadnie, z wyjatkiem wnetrza. ja tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Musashi .. dzisiaj machnałem 14.5 ..ale sporo podchodziłem i zwalniałem, bo musiałem podpychać MArysię na rowerze, bo nie dawała rady a zaczynales biegac takie dystanse teraz? czy juz wczesniej? na studiach ... minimum 1x dziennie, czasem 2x ... później ok 10 lat przerwy, kiedy nic nie robiłem tylko wtedy startowałem praktycznie tylko na bieżni ... :good: bieznia, taka domowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Poszukuję słuchaczy na studia podyplomowe oraz jak ktoś z branży to zapraszam do stowarzyszenia. http://komte.pl/inicjatywy/82-studia-podyplomowe-redakcja-techniczna.html[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 22:17_________________________________________________ Musashi .. dzisiaj machnałem 14.5 ..ale sporo podchodziłem i zwalniałem, bo musiałem podpychać MArysię na rowerze, bo nie dawała rady a zaczynales biegac takie dystanse teraz? czy juz wczesniej? na studiach ... minimum 1x dziennie, czasem 2x ... później ok 10 lat przerwy, kiedy nic nie robiłem tylko wtedy startowałem praktycznie tylko na bieżni ... :good: bieznia, taka domowa? nie taka 400m ... Wrocław, Poznań, Lublin, Kraków ... Akademickie Mistrzostwa Polski: stadion + przełąje chyba w 1997 pojechaliśmy na przełaje do Lublina i drużynowo było pozamiatane ... Poznań dał radę 1sze miejsce AWF Poznań 2gie chyba Uniwerek A. Mickiewicza 3cie Politechnika Poznańska no i pierwsze miejsce w kategorii polibud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Musashi auto wypucowane a tu zaczyna padać, jutro trasa do Kalisza i cała robota w pisdu dlatego ja nie picuje przesadnie, z wyjatkiem wnetrza. ja tak samo ja wyczyściłem dziś i w środku i na zewnątrz, ale nie przejmuje sie pogodą bo jak bym chciał mieć cały czas czyste auto to bym zamknął je w garażu i tylko zschodził czasem na nie popatrzeć [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 22:21_________________________________________________idę spać do jutra pany i jeszcze raz dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 do jutra :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ja właśnie wróciłem z trasy z przygodami - wystrzał lewej przedniej opony przy 150 km/h na A8 - Obwodnicy Wrocka akurat na tym wielkim moście. Na szczęście nic się nie stało a 5 osób w aucie było. Jechałem rodziców Vectrą więc dalsza trasa do Poznania na dojazdówce nie ma jak to Audi. o kurcze. dobrze ze nic sie nie stalo. a targnelo mocno autem? Na szczęście Goodyeary Runonflat - nawet nie drgnął tylko huk - dojechałem jeszcze 2 km do zjazdu ale się zestrachałem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Co to wybory robią - Jarecki prawka nie ma, ale swoje 3 gr musiał wcisnąć http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10296814,Przeszkodzil_Swieczkowskiemu__dosiegla_go_reka_PiS.html[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 22:28_________________________________________________tak się zastawiam, czy niski profil nie ma tej zalety nad balonami od Żuka, że nawet jak strzeli bo różnica wysokości jest tak mała że jest to bardziej bezpieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ja właśnie wróciłem z trasy z przygodami - wystrzał lewej przedniej opony przy 150 km/h na A8 - Obwodnicy Wrocka akurat na tym wielkim moście. Na szczęście nic się nie stało a 5 osób w aucie było. Jechałem rodziców Vectrą więc dalsza trasa do Poznania na dojazdówce nie ma jak to Audi. o kurcze. dobrze ze nic sie nie stalo. a targnelo mocno autem? Na szczęście Goodyeary Runonflat - nawet nie drgnął tylko huk - dojechałem jeszcze 2 km do zjazdu ale się zestrachałem :gwizdanie: mega dużo szczęścia miałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 nie taka 400m ... Wrocław, Poznań, Lublin, Kraków ... Akademickie Mistrzostwa Polski: stadion + przełąje chyba w 1997 pojechaliśmy na przełaje do Lublina i drużynowo było pozamiatane ... Poznań dał radę 1sze miejsce AWF Poznań 2gie chyba Uniwerek A. Mickiewicza 3cie Politechnika Poznańska no i pierwsze miejsce w kategorii polibud gratuluje. [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 22:33_________________________________________________ Co to wybory robią - Jarecki prawka nie ma, ale swoje 3 gr musiał wcisnąć http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10296814,Przeszkodzil_Swieczkowskiemu__dosiegla_go_reka_PiS.html[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 22:28_________________________________________________tak się zastawiam, czy niski profil nie ma tej zalety nad balonami od Żuka, że nawet jak strzeli bo różnica wysokości jest tak mała że jest to bardziej bezpieczne od polityki staram sie trzymac z daleka. ech.... co tutaj duzo pisac. wiecie jak jest oczywiscie, balon zrzuci z felgi, niski profil powinien sie utrzymac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi