blind1 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 to tak jak tutaj, ale już niedługo wakacje quwa powoli nie daje rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 ja też ale we wtorem spadam na tydzień do portugalii to trochę odpocznę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 ja też ale we wtorem spadam na tydzień do portugalii to trochę odpocznę to przyjemnosci Macieju [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 21:25_________________________________________________ja najchetniej pojechal bym juz na cmentarz na urlop , bo nie ogarniam quwa wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 oj tam chłopie będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Młodzik w domu mam takie łącze, ale są 3 kompy razem + Nka podpięta więc łącze musi być mega w pracy mam neostradę 2 Mb i się wkwiam jak to się wlecze, generalnie jednak więcej pracy na kompie mam w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 oj tam chłopie będzie dobrze juz chyba nie........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 a ile płacisz jeśli można bo sprzwdzałem ceny i za 50MB chcą 2800zł[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 21:32_________________________________________________ oj tam chłopie będzie dobrze juz chyba nie........ poczekaj do zimy będzie większy zastój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 a ile płacisz jeśli można bo sprzwdzałem ceny i za 50MB chcą 2800zł[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 21:32_________________________________________________ oj tam chłopie będzie dobrze juz chyba nie........ poczekaj do zimy będzie większy zastój najgorsze jest to ze nie chodzi tylko o prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Aaaa... myślałem że o prace. a co tam sie jeszcze sie dzieje, czy wolisz nie mówić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Piotrek głowa do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Aaaa... myślałem że o prace. a co tam sie jeszcze sie dzieje, czy wolisz nie mówić? jest tragicznie Macieju ....[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 21:42_________________________________________________ Piotrek głowa do góry jeszcze daje rade Adamie, dzieki[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 21:43_________________________________________________Adam powiedz mi pytales nikusia o ten naped? ja wpadne do pl 9 pazdziernika to mozemy sie umowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 no to nie ciągne za język dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 uciekam panowie, milego wieczoru zycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 trzym sie Piotrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 wzajemnie Piter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 oki ja też spadam 3mcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 tak może by Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 dobry wieczor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 dobry wieczor dość dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 jest tragicznie Macieju .... może mozna Tobie jakos pomoc? [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 22:02_________________________________________________ dobry wieczor dość dobry jak minal dzien? [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 22:02_________________________________________________ potrzebuje ktoś MOTULa, bo w październiku będę kupował z kumplem, to można się podłączyć do paczki ? super ceny maja w sklepie na św. Jerzego. IC wypada blado. Jest do tego szansa na klubowy rabat.w razie co dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi