variocustoms Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 płacę 140 PLN miesięcznie, w porównaniu do np. Tepsy 20 Mb za 20 PLN to płacę dosyć dużo ale jak podzielę to na 4 to wychodzi w miarę OKi
Madas Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 u mnie dzień minął pod dyktando pracy a na końcu trening, więc jestem zadowolony
Musashi Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 u mnie dzień minął pod dyktando pracy a na końcu trening, więc jestem zadowolony to najwazniejsze.
Pepin Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 super ceny maja w sklepie na św. Jerzego. IC wypada blado. Jest do tego szansa na klubowy rabat.w razie co dajcie znać. mają jakąś stronę/sklep ... ostatnio kupiłem u Dzika, olej był na miejscu, zanim zdążyłem pomyśleć że trzeba przelew zrobić .. teraz też tam planujemy kupować[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 23:55_________________________________________________BTW. Już za 2 minuty Europejski dzień bez auta Coś MKP wspominało o jeżdżeniu za free
variocustoms Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 MPK chyba jak mnie wnerwia konfiguracja kompa na nowo jedyny plus, że szybko idzie
Musashi Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 http://motokram.com.pl/index.php?pasek=show&page=1 wlasnie, gdzie jutro sie krecisz? podrzucilbym tobie BT [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 23:59_________________________________________________ jak mnie wnerwia konfiguracja kompa na nowo jedyny plus, że szybko idzie ja lubie. jedyny moment kiedy poswiecam komputerowi czas. pozniej juz tylko eksploatuje.
variocustoms Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 ta, ale o dziwo, w IE9 pod w7 32 bit i 64 bit są różnice, nie mogę dopiąć paska 'łącza' gdzie mam szybkie skróty do często używanych stronek, nie wiem gdzie tego szukać
nike21 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Adam powiedz mi pytales nikusia o ten naped? jaki napęd? co się dzieje Piotruś? bo widzę że coś Cię gryzie
Musashi Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 ta, ale o dziwo, w IE9 pod w7 32 bit i 64 bit są różnice, nie mogę dopiąć paska 'łącza' gdzie mam szybkie skróty do często używanych stronek, nie wiem gdzie tego szukać nie pomoge, korzystam z FF lub opery.mam alergie na IE
variocustoms Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 jakoś to opanuję, ja mam alergię na FF i GoogleCHrome
Musashi Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 jakoś to opanuję, ja mam alergię na FF i GoogleCHrome tez nie lubie chrome. natomiast czesto pracuje z bardzo duza iloscia otwartych kart. IE wyzera zasoby. FF i opera nie sa tak pamieciozerne.
variocustoms Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 z tego co dzisiaj sprawdziłem to aplikacja Apple Mobile Devices zżera w uj procka, ciekawe jak na nowym sprzęcie będzie
Musashi Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 apple nie stara sie pod winde. najlepiej wspolpracuje z mac-ami. to taka zacheta do zmiany platformy, na macOS-a
Pepin Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 wlasnie, gdzie jutro sie krecisz? podrzucilbym tobie BT generalnie w domu, wieczorem na Stylach ... ale chyba w sobotę od rana będę zmieniał zawias na tyle na Głogowskiej to może tam będziesz miał bliżej - dam znać ... a wyjaśniło się coś ?
blind1 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 witam z rana [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 08:50_________________________________________________ Adam powiedz mi pytales nikusia o ten naped? jaki napęd? co się dzieje Piotruś? bo widzę że coś Cię gryzie czesc Michu, chodzi o naped z mojego hp dv7-1105eg czy bedzie pasowal do Adama laptoka? oj Michu zycie mi sie z.... na glowe, jakos musze to wszystko ogarnac, choc nie wiem czy podolam [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 08:55_________________________________________________Musashi dzieki, ale raczej musze ta sprawe sam ogarnac albo.....
Musashi Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 dzien doberek [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 08:59_________________________________________________ wlasnie, gdzie jutro sie krecisz? podrzucilbym tobie BT generalnie w domu, wieczorem na Stylach ... ale chyba w sobotę od rana będę zmieniał zawias na tyle na Głogowskiej to może tam będziesz miał bliżej - dam znać ... a wyjaśniło się coś ? no wyjasnilo, moj modul jest skopany. zupelnie nie mam koncepcji co mu sie stalo.w srodku wyglada dziewiczo. nic upalonego. niestety nie mam dokumentacji zeby sie za niego zabrac. a na stylach od ktorej? u nich w garazu czy gdzies tam?
Musashi Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 czesc Marcin wlasnie, dawno nie pytalem, jak tam furka?
Rekomendowane odpowiedzi