Madas Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 witam z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Musashi, a wiesz co to Renia (Magnumka), wanna, firanka, lodówa albo beczka? chyba nie pewnie ze wiem. tyle ze idea slangu jest skrocenie przydlugich nazw. natomiast skakanka jest odwrotnoscia tej intencji...[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 09:46_________________________________________________ hmm mam kumpla www.gsmdoctor.pl .. zadzwoń może coś Ci pomoże a tam pracuje tylko on? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 wszystkim. Musa nie spinaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 wszystkim. Musa nie spinaj sie a kto sie spina? przekomarzam sie jeno, jak to tkwi w mojej naturze. wlasnie, mam prosbe do mieszkancow gmin swarzedz lub tarnowo podgorne o wypelnienie ankietki. http://www.ankieter.pl/wypelnij/ankiete/id/9191/ ewentualnie jezeli macie znajomych stamtad, podeslijcie im linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Szajbus ankieterem zostałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Szajbus ankieterem zostałeś no, ale nie ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 aaaaa pomagasz partnerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 aaaaa pomagasz partnerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Szajbus ankieterem zostałeś gotów jeszcze tu spamować ... obyś ulotek nie zaczął roznosić nam tu po forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Musa wiem, że to wszystko na wesoło, z mojej strony też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Szajbus ankieterem zostałeś gotów jeszcze tu spamować ... obyś ulotek nie zaczął roznosić nam tu po forum no w sprawie ulotek zbieram oferty, ktorzy dadza wiecej pozniej bede agitowac [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 21:48_________________________________________________ Musa wiem, że to wszystko na wesoło, z mojej strony też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 chyba jade do Patroxa jednak :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 pozdrów go ode mnie :> pamiętaj, że po wirusie można złapać więcej fotek i mandatów, zazdroszczę tego banana na facjacie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 pozdrów go ode mnie :> pamiętaj, że po wirusie można złapać więcej fotek i mandatów, zazdroszczę tego banana na facjacie :> nic mi nie mów, w niedziele przyjąłem 100 zł i 4 pkt. 89/50 także i tak nie najgorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 no ja z 2 tygodnie temu 100 PLN + 4pkt, 95/70, nie miałem CB bo nie swoim autem jechałem, o 12 w nocy mnie zdupili na zjeździe z autostrady na Świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 ja miałem CB, ale nikt nie jechał z naprzeciwka i byłem pierwszym szczęśliwcem no i to była niedziela 10.00... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 ja tez mam pecha do mandatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 ale ludkow o tej porze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi