Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

a ze zwierzynieckiej przejade prosto na Kaponierze?

nie

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To opisz wrażenia i cenę - ja muszę się wybrać w tym tygodniu. Aha, jutro możesz podjechać o 15:00 - sprzęt dziś dojechał więc możemy zakładać BOSE.

Jeszcze luja nie założyłem :naughty: hmm a w środę ci pasuję, bo jutro mi coś wypadło po południu i nie dam rady :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

a ze zwierzynieckiej przejade prosto na Kaponierze?

nie

dzięki Marcin, tak dawno nie jechałem przez centrum, ze nie orientuję się w tych remontach

Opublikowano

Dzięki panowie za opinię o paliwach.

A jakieś "zimowe" dodatki dolewacie czy też nie ma sensu ?

zadnych dodatkow, wystarczy nie lac wynalazkow ze stacji w stylu pana ceglarka w "zmiennikach" :cool1:

do tego sprawny uklad swiec zarowych. [br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 21:30_________________________________________________

dzięki Marcin, tak dawno nie jechałem przez centrum, ze nie orientuję się w tych remontach

codziennie sa nowe niespodzianki :decayed:

autko juz zrobione?

Opublikowano

codziennie sa nowe niespodzianki :decayed:

autko juz zrobione?

Lamka check engine zgasła i juz prawie 2 tygodnie się nie pojawia, a co do kiery to nie miałem czasu, bo remontuje swoje mieszkanko :)

Opublikowano

byc moze problem to jakosc paliwa :mysli:

Opublikowano

byc moze problem to jakosc paliwa :mysli:

tankuje tylko na orlenie verve 98

Opublikowano

co tam Marcinie u Ciebie slychac?[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 21:46_________________________________________________ja leje 102 albo 98 i musze Wam powiedziec ze raz bylo cos w zupie chyba tankowalem sie na bp[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 21:50_________________________________________________auto mi gaslo, spadaly obroty......

Opublikowano

co tam Marcinie u Ciebie slychac?[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 21:46_________________________________________________ja leje 102 albo 98 i musze Wam powiedziec ze raz bylo cos w zupie chyba tankowalem sie na bp[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 21:50_________________________________________________auto mi gaslo, spadaly obroty......

a dziekuje, w porzadku. Musze wymienic sprzeglo kompresora klimy. coraz glosniej mi stuka.

Opublikowano

guten abend :)

Opublikowano

a dziekuje, w porzadku. Musze wymienic sprzeglo kompresora klimy. coraz glosniej mi stuka.

ja juz to zrobilem :tongue4:[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 22:42_________________________________________________

guten abend :)

czesc Bartasie, jak tam corka sie czuje?

Opublikowano

miała jechać dzisiaj znowu do szpitala ale jak się dowiedziała o tym w Piątek to chyba się zmobilizowała i trochę lepiej ale to i tak daleko od ideału, 20 listopada jedzie na kontrolę a potem 20 grudnia

Opublikowano

doberek z rana :hi:[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 07:37_________________________________________________ale mam lenia, wcale mi sie nie chce isc do pracy :disgust:

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

Pepin gdzie pociskałeś jak się dziś widzieliśmy :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 18:58_________________________________________________Ja jechałem po nowy akumulator i już mam :wink4:

Do domku jechałem, pracuję na Grunwaldzie :D

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Panowie nie szuka ktoś może Dodge Grand Caravan Sport 3.3L + LPG z 2000r? Full wypas, po za skóra? :mysli:

:kox:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:bry: