Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc spiochy :hi:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 08:11_________________________________________________milego dzionka, spadam do pracy

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Część, wiecie może czy we Wrześni kupie gdzieś felgi stalowe do audi rozmiar 15?

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 11:41_________________________________________________

:hi:

heeeeeeeeeeeeej :hi: gdzież bywałes?

Opublikowano

Część, wiecie może czy we Wrześni kupie gdzieś felgi stalowe do audi rozmiar 15?

Zapytaj w wulkanizacji na Paderewskiego...

Opublikowano
:hi: smacznego rogala :naughty:
Opublikowano

Zapytaj w wulkanizacji na Paderewskiego...

Dzięki jutro zobacze.... :rolleyes:

Opublikowano

-10 to chyba teraz może być na wschodzie Polski ale nie u nas ani w Częstochowie :mysli:

Wg. pogody w telefonie pokazywało, że będzie -10*C, dzisiaj wróciłem, a w nocy było tylko -3*C :kox:
Opublikowano

to w sumie dobrze dla Ciebie :)

Opublikowano

Zmien telefon

Opublikowano

Nom właśnie tyle co zmieniałem :gwizdanie:

HTC HD 2 tak pokazywał, ale dziewczynie w HTC Desire tak samo :wallbash:

Opublikowano

Dobry Wieczór :hi::good:

Opublikowano

to w sumie dobrze dla Ciebie :)

Mi mróz nie straszy, bardziej bałem się o Aku, w zeszłym roku krecił baz problemu, pytanie jak w tym :mysli: Dla bezpieczeństwa zabrałem kabelki rozruchowe, ale mrozu brak, a więć potencjalnego problemu też :naughty:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 22:19_________________________________________________:siema:
Opublikowano

co tam jak wieczoras mija?? :wink4:

Ja właśnie sobie paliwko odpaliłem :good:

Opublikowano

a nie lepiej temperaturę termometrem mierzyć zamiast telefonem? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Zdecydowanie, ale jak jestem w Poznaniu, planuje wyjazd do Częstochowy, to lubię ogarnąć pogodę :hi:

Opublikowano

Nom właśnie tyle co zmieniałem :gwizdanie:

HTC HD 2 tak pokazywał, ale dziewczynie w HTC Desire tak samo :wallbash:

przeciez telefon pokazuje albo temperature z prognozy pogody, albo temperature wewnetrzna ukladu elektronicznego i nie ma nic wspolnego z rzeczywistym pomiarem temperatury na dworze :wink4:

Opublikowano

z tego co widzę, Android ma kiepski dostęp do info o pogodzie, Iphone ma z google weather forecast i od prawie 3 lat jeszcze mnie to nie zawiodło, ale i tak dodatkowo mam inną aplikację jak np. Celsius z opcją godzinową, IOS5 też już ma opcję godzinową :)

jak chcę dokładniejszych info wchodzę np. na http://www.yr.no/place/Poland/Greater_Poland/Pozna%c5%84/

Opublikowano

doberek z rana :hi:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 08:16_________________________________________________u mnie piekna pogoda, tylko troszke zimno 4stopnie tylko.

Opublikowano

z tego co widzę, Android ma kiepski dostęp do info o pogodzie, Iphone ma z google weather forecast i od prawie 3 lat jeszcze mnie to nie zawiodło, ale i tak dodatkowo mam inną aplikację jak np. Celsius z opcją godzinową, IOS5 też już ma opcję godzinową :)

jak chcę dokładniejszych info wchodzę np. na http://www.yr.no/place/Poland/Greater_Poland/Pozna%c5%84/

Tyle, że ja nie mam androida, tylko Windows Mobile :good: W sumie pierwszy raz mnie zawiodł, co do pogody, w Poznaniu zawsze się sprawdzała :kox:

[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 08:45_________________________________________________:bry:

Opublikowano
:hi: :hi: