Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma być już od teraz, bo ja już chce weekendowe wypady na narty robić :wallbash:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w tym roku niechce jeździć na weekendy tylko chce raz na tydzień a drugi raz do BT i to wszystko.

weekendowe wypady też są fajne ale człowiek wymęczony wraca tak, że musi wziąć jeszcze dwa dni wolnego żeby dojść do siebie

Opublikowano

jak w góry to od Pon do Sob :)

Opublikowano

ja jadę od niedzieli do soboty bo dwóch wolnych sobót pod rząd wziąć nie możemy

Opublikowano

Weekendowe wypady też swój urok mają, ale problem polega na tym ze u nas nigdzie w pobliżu nie ma żadnego fajnego miejsca, gdzie można by pojeździć :wallbash: Zieleniec, Czarna Góra, Świeradów Zdrój wszystko hektary, żeby jechać na 2 dni się nie opłaca :confused4: Niby do Chodzieży blisko, ale tak też syf jest :wallbash: 400m i do tego słabe nachylenie :disgust:

Opublikowano

ja jeździłem zawsze na weekendy do Rokytnicy nad Jezioru w Czechach, niestety jździliśmy przeważnie moim autem więc miałem przechlapane, raz tylko pojechaliśmy autem Madasa i on musiał prowadzić, a raczej bał sie dać mi swoje auto :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

nie bałem ale miałeś tak czerwone oczy ze zmęczenia że nie chciałem Cię wykorzystywać a sam czułem się w miare ok :naughty:

Opublikowano

już sie nie tłumacz :polew:[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 22:50_________________________________________________a co za spotem w niedziele? bo ja mogę wlecieć ale na 18 bo o 17.45 kończe szkołe

Opublikowano

Chciałbym się pochwalić że dziś o 8.40 urodził mi się syn IGOR - 3510g :) jeszcze jutro do pracy i w piątek :drunk:

Opublikowano

GRATKI bendzji

ja znowu na spota nie wpadnę bo chyba do Warszawy pojadę zawieźć córkę do szpitala :wallbash: na razie nie wiem czym ale pewnie pojadę

Opublikowano

GRATULUJE!!! Teraz trzeba :drinks:

A co do gór, to byłem 2x w Rokytnicy i jest tam całkiem ciekawie :good:

Opublikowano

GRATULUJE!!! Teraz trzeba :drinks:

A co do gór, to byłem 2x w Rokytnicy i jest tam całkiem ciekawie :good:

Witam :hi:

Też tam byłem i jest bardzo fajnie.

Jestem początkujący więc niebieska trasa jest dla mnie w sam raz no i nie jest tak tłoczno jak na polskich trasach :>[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 09:21_________________________________________________

Chciałbym się pochwalić że dziś o 8.40 urodził mi się syn IGOR - 3510g :) jeszcze jutro do pracy i w piątek :drunk:

Gratulacje :>

Opublikowano

no to stary ogromne gratulacje i życzę zdrówka :good: :good: :good:[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 09:46_________________________________________________ :hi: :hi:
Opublikowano

no to wszystkiego najlepszego :) teraz zobaczysz jak szybko będziesz chciał żeby Ci się urlop skończył :naughty:

BTW znalazłem na Allegro kołki rozporowe które potrzebuję. 100szt za 5zł gdzie a w Caście chcą za to samo prawie 3 dychy :shocked:

Problem w tym że te z Allegro są we Wrześni :decayed: znajdzie się jakiś chętny kto by po to podskoczył i przy okazji w Poz się spotkamy? :przebiegly:

Opublikowano

Bartek pewnie mógłby bo często jest w Poznaniu :)

Opublikowano

o nim myślałem... :wink4: listwy chce montować od poniedziałku więc jakby się okazało że będzie w weekend w Poz to było by super.

jak nie to kupuje w Caście

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 14:31_________________________________________________

gratuluje :) konto na na forum juz ma? :cool1:[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 14:31_________________________________________________

i będzie od 12 lutego bo 19 jadę na narty i utrzyma sie do 25 marca bo wtedy wróce z ostatniego górskiego wyjazdu :cool1:

25 marca bedzie wiosna pelna geba, a nie smieg :cool1:

Opublikowano

Gratulacje i zdrowia dla małego !![br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 19:15_________________________________________________

ciekawe cacko :)

Opublikowano

GRATKI GRATKI GRATKI