Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Musa też dobrze, ale wątpię, żeby ten przycisk obsługiwał tą funkcję

Bartku - FUNK w języku niemieckim oznacza także radiostację. Ten przycisk montowano w wozach policyjnych - służył do uruchomienia radia policyjnego.

a coz ja innego napisalem? :cool1:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chociaż kolega z tego co zrozumiałem nie ma tego przycisku i chciałby go dołożyć :mysli:

Dokładnie, przycisk chce dołożyć, a dokładnie zamienić, żeby nie spryskiwać świateł przyciskiem ASR tylko FUNK :naughty:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 09:14_________________________________________________:siema: z rana!
Opublikowano

Dokładnie, przycisk chce dołożyć, a dokładnie zamienić, żeby nie spryskiwać świateł przyciskiem ASR tylko FUNK

to nie prosciej powiazac zalaczenie pomki spryskiwacza reflektorow z wlaczeniem swiatel i spryskiwaczem przedniej szyby, tak jak jest oryginalnie? :mysli:

Opublikowano

Dokładnie, przycisk chce dołożyć, a dokładnie zamienić, żeby nie spryskiwać świateł przyciskiem ASR tylko FUNK

to nie prosciej powiazac zalaczenie pomki spryskiwacza reflektorow z wlaczeniem swiatel i spryskiwaczem przedniej szyby, tak jak jest oryginalnie? :mysli:

Miałem tak oryginalnie, ale właśnie to zmieniłem, bo niestety b5 nie ma spryskiwaczy mgiełkowych i trochę szybkę trzeba myć i potem mi lampy myło i płyn za szybko leciał, a tak psik psik psik to chciało mi się bawić, wiec odłączyłem i mam święty spokój :kox: Są podłączone jak powinny, że dopiero jak światła mam włączone :naughty:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

:hi:

Wczoraj odebrałem autko.

Turbo po generalnym remoncie - coś "przeleciało" przez turbo i poobijało łopatki.

Poza tym nowe świece żarowe; olej i komplet filtrów.

Trochę mnie to kosztowało ale różnica w przyspieszeniu znaczna (auto szybciej się rozpędza i jak narazie szarpanie znikło).

Jeszcze pozostał drobny wyciek na pompie vacum ale to w przyszłym tygodniu.

Czy da się wymienić samą uszczelkę ?

Nie chciałbym już wydawać kolejnej okrągłej sumki.

Opublikowano

cześć,

Planowane zamówienie paru kluczy Proxxona, ktoś chętny, może da radę cenę ponegocjować ... ?[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 12:15_________________________________________________http://www.gloswielkopolski.pl/stronaglowna/470579,poznan-wypowiada-wojne-tir-om,id,t.html?cookie=1

Opublikowano

cześć,

Planowane zamówienie paru kluczy Proxxona, ktoś chętny, może da radę cenę ponegocjować ... ?[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 12:15_________________________________________________http://www.gloswielkopolski.pl/stronaglowna/470579,poznan-wypowiada-wojne-tir-om,id,t.html?cookie=1

To nic nie zmieni gdyż wewnątrz II ramy samochody ciężarowe praktycznie się nie pojawiają.

Opublikowano
Opublikowano

o bracie co z Tobą się działo :mysli:

Opublikowano

Wooooooooooo Faaannnnyyyy :decayed::hi:

Opublikowano

o bracie co z Tobą się działo :mysli:

zajęty byłem troszku :naughty:

Wooooooooooo Faaannnnyyyy :decayed::hi:

haj

Opublikowano

dobry z rana :hi:[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 07:48_________________________________________________wstawac lotry szkoda dnia :decayed:[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 08:05_________________________________________________spadam do pracy, milego dzionka zycze

Opublikowano

:siema:

Jak samopoczucie przed długim weekendem? :kox:

Ja dzisiaj lecę do Częstochowy, w nocy z dzisiaj na jutro zapowiadają -10*C :wallbash:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

gdzie ma być te -10 bo nie słyszałem nigdzie

Opublikowano

-10 to chyba teraz może być na wschodzie Polski ale nie u nas ani w Częstochowie :mysli:

Opublikowano

Dobry wieczór wszystkim :hi::drinks:

Opublikowano

siemka śpiochom