Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w jednej rzeczy wyprzedziłem Bart-S-a z modem .. on nie ma jeszcze tego pakietu, idę świętować :P

karol wrzucasz to na tutorial ?? :polew: :polew: :polew:

dzieki za spota wszystkim [br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 11:58_________________________________________________A co do paliwka, jeżdziłem na ultimate i na zwykłej i nie widziałem różnicy, ani w mocy ani w spalaniu... może na ulti miałem cięższą nogę :mysli:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No w jednej rzeczy wyprzedziłem Bart-S-a z modem .. on nie ma jeszcze tego pakietu, idę świętować :P

karol wrzucasz to na tutorial ?? :polew: :polew: :polew:

ja myślałem, że taka siatka w dolocie to seria/standard .. atu widzę, że wszystkie ogłoszenia full-wypas do weryfikacji,

bo pakiet zima potrzebny :)

Opublikowano

Dzięki panowie za opinię o paliwach.

A jakieś "zimowe" dodatki dolewacie czy też nie ma sensu ?

Opublikowano
:facepalm: nie ma jak to ułatwić nam poruszanie się samochodami...
Opublikowano

generalnie nasze silniki nie lubią dodatków z tego co słyszałem... lepiej się wystrzegać

Opublikowano

kurcze same korki ale to w przyszłości zaprocentuje :)

generalnie nasze silniki nie lubią dodatków z tego co słyszałem... lepiej się wystrzegać

dlatego leje zwyklasa rope i śmigam :)
Opublikowano

Ja mam nawet na klapce od wlewu, że zalecana Pb95 i tego się trzymam :good: Żadnych ulepszaczy nie leje :decayed:

Opublikowano

A ja mam napisane Gaz Diesel :mysli: ale leję rope :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a u mnie różnica jest i to duża, ale na trasie. Spalanie jest niższe o jakieś dobre pół litra (co daje około 10% oszczędności), jeśli chodzi o moc to toże jeździ troche lepiej ale bez szału.

jeśli chodzi o jazde po mieście nie opłaca sie tankować V-powera ultimate-a ani nic w tym stylu, bo w spalaniu różnic nie ma, a moc ta co mam to i tak na miasto starcza.

Opublikowano

Pepin gdzie pociskałeś jak się dziś widzieliśmy :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 18:58_________________________________________________Ja jechałem po nowy akumulator i już mam :wink4:

Opublikowano

Ja jechałem po nowy akumulator i już mam :wink4:

To opisz wrażenia i cenę - ja muszę się wybrać w tym tygodniu. Aha, jutro możesz podjechać o 15:00 - sprzęt dziś dojechał więc możemy zakładać BOSE.

Opublikowano

To opisz wrażenia i cenę - ja muszę się wybrać w tym tygodniu. Aha, jutro możesz podjechać o 15:00 - sprzęt dziś dojechał więc możemy zakładać BOSE.

ja mam ten plus że mi aku w zimie nie marznie tak jak wam :naughty:

Opublikowano

Powitać wszystkich :hi::drinks:

Opublikowano

orientuje się ktoś czy jak dojadę do Kaponiera od Bukowskiej czy mogę skręcić w lewo w Roosevelta ?

Opublikowano

Powitać wszystkich :hi::drinks:

czesc

Opublikowano

A co? trzymasz w domu? :P

Opublikowano

orientuje się ktoś czy jak dojadę do Kaponiera od Bukowskiej czy mogę skręcić w lewo w Roosevelta ?

bukowska nie dochodzi do kaponiery tylko zwierzyniecka która jest jedno kierunkowa w tym momencie i nią nie dojedziesz[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 20:41_________________________________________________

A co? trzymasz w domu? :P

trzymam go opatulonego pod tylką kanapą :cool1:[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 20:42_________________________________________________sławek najlepiej jak byś skręcił z bukowskiej w kraszewskiego, dojechał do dąbrowskiego, skręcił w prawo, dojechał do roosvelta i wtedy w lewo

Opublikowano

bukowska nie dochodzi do kaponiery tylko zwierzyniecka która jest jedno kierunkowa w tym momencie i nią nie dojedziesz[br]Dopisany: :cool1:[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 20:42_________________________________________________sławek najlepiej jak byś skręcił z bukowskiej w kraszewskiego, dojechał do dąbrowskiego, skręcił w prawo, dojechał do roosvelta i wtedy w lewo

a ze zwierzynieckiej przejade prosto na Kaponierze?

Opublikowano

witam z wieczorka :hi:[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 21:15_________________________________________________padam na rylo, zajechali mnie jak nasza szkape dzis w pracy :confused4: