Młodzik Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 nikt sie chyba nie bulwersuje,a nawet dobrze że mamy kogoś kto podsuwa nam chłopcom pomysły
nike21 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 proponuje zakonczyc ta dyskusje do czasu spotu. usiadziemu razem przy kawie i porozmawiamy razem z Musashim kazdy przedstawi swoja propozycje i wspolnymi silami wybierzemy najlepsze rozwiazanie... :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 czego chcecie od słowa "chłopcy", odmłodziłam was troszkę, to chyba nic złego?
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 a co z moją propozycją Zlotu Ogólnopolskiego
Młodzik Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 czego chcecie od słowa "chłopcy", odmłodziłam was troszkę, to chyba nic złego? nas nie trzeba odmładzać bo i tak my młodzi jesteśmy
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 czego chcecie od słowa "chłopcy", odmłodziłam was troszkę, to chyba nic złego? nas nie trzeba odmładzać bo i tak my młodzi jesteśmy ja to już wogóle
Młodzik Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 czego chcecie od słowa "chłopcy", odmłodziłam was troszkę, to chyba nic złego? nas nie trzeba odmładzać bo i tak my młodzi jesteśmy ja to już wogóle Ty to po Musashim najmłodszy w rodzinie
Azunia Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ty to po Musashim najmłodszy w rodzinie ta, a nasza Anetka to najstarsza....
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Mlody bedę musiał Ci na dupe dać pasem .... a mam stary policyjny
nike21 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja juz zmykam do miasta trza troszke popracowac... :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 11:11_________________________________________________madas zle odczytal bo to mial byc komplement... :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja też pomału muszę sie ruszyć bo jeszcze w piżamce siedze
pawlik79 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 mlody powinienem byc na spocie, ale jak potrzebujesz wczesniej kable to podjade i tobie dam, ja codziennie ide rano odpalic auto zeby aku wytrzynał. nie wiem czy zauwazyliscie ze powoli snieg pada, moze kiepsko ale pada
nike21 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 no u nas prawdziwa zima zimno i bialo :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi