Musashi Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Dzien dobry Musashi a czytać potrafisz? prosiłem o pierwsze miejsce na liście a nawet mnie nie ująłeś, dyskryminacja jakaś bo Fordem śmigam? sam peżotem byłeś ostatnio na zyczenie: 1. Vario. 2. Maxcudo 3. Musashi 4. Lele 5. Qwerty 6. Madas 7. ???
benoos Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Powitać, mnie proszę wpisać na miejsce 22.
Musashi Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 1. Vario. 2. Maxcudo 3. Musashi 4. Lele 5. Qwerty 6. Madas 7. ??? 22. Benoos 23. ???
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 powitać wszystkich Musashi dziękuję za wpisanie
Brysio Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 witam panowie jako ze szukam kogos z okolic pliy ktory by sie znal troche na samochodach postanowilem dodac tutaj wpis jest tutaj ktos kto mieszka w pile i moglby lub chcialby mi pomoc to prosze od priwa z gory dziekuje pozdrawiam
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 był u nas kolo z Piły ale mieszka w Poznaniu z tego co pamiętam
Brysio Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 no wlasnie chodzi mi o kogos rozgarnietego ktory by obejrzal auto porobil pare fotek bo handlarz mi wyslal fotki na ktorych go** widac choc go prosilem o szczegolowe zdjecia interesujacych mnie rzeczy nie trzeba byc do tego geniuszem ale male pojecie o samochodach trzeba miec )
Maxcudo Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 był u nas kolo z Piły ale mieszka w Poznaniu z tego co pamiętam Był, jeździ srebrną B6. Parkuje codziennie kolo Uniwersytetu Ekonomicznego i coś mi się kojarzy że "Drozdek" wie kto to jest
Brysio Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 moze sie odezwie ) do mnie na priva to wsztyko wyjasnie )
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Jawo o który parking chodzi? o ten co spoty się odbywają? nie nie marudzą
JawoR36 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Tak, o ten, a to dziwne, że nie marudzą. My mieliśmy drogę, którą zaczęto robić, poźniej zmienił się właściciel i zostało zrobione tylko 1km drogi + rondo na końcu. Teren nie obgrodzony, nikt nic tam nie zagospodarował, a i tak teraz nagle się ktoś obudził po roku i zrobili szlaban. A szkoda, idealne miejsce na wyścigi na 1/4mili ;D
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 my nie dziskujemy na tym parkingu, kiedyś lekko spaliłem laczka to przyszedł pan i poprosił żeby tego nie robić i jest OK
JawoR36 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 A jak ktoś przyjedzie czymś innym niż Audi lub ponad 5 litrowym Fordem, to wygnanie? Kawałek jest do Poznania, a Paszczurem w TDI taniej
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 można nawet taczką przyjechać, nie jesteśmy rasistami
mateusz16 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Witam wszystkich, mogę Wam tutaj pokazać ogłoszenie mojego skutera? Może byście popytali czy ktoś nie chce kupić...
mateusz16 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Proszę zapoznać się z regulaminem forum - Musashi
Rekomendowane odpowiedzi