Musashi Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 a co to jest DIS? Driver Information System (wolę tą nazwę od FIS - czyli niemieckiego odpowiednika). to byla prowokacja, audi jest niemieckie, do niemiec mamy blizej wiec FIS bardziej pasuje ---------- Post added at 02:15 ---------- Previous post was at 02:13 ---------- Musashi mówił coś o 4 kolorach albo full color, dlatego troszę zgłupiałem w tej chwili sam sie zastanawiam, wlasnie mam podlaczony na stole licznik z 4 kolorami: czerw, pomarancz, zolty zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Są dwa rodzaje wyświetlacza:- monochromatyczny - kolor U Ciebie jest kolor. a nie 3 wersje? mono, 4 kolorowy i full kolor Jeśli mówimy o B6 to chyba nie (jeśli się mylę to mnie popraw): 9Q2 - monochromatyczny + DIS 9Q3 - monochromatyczny 9Q4 - kolor + DIS ---------- Post added at 02:18 ---------- Previous post was at 02:16 ---------- Cześć Wojtuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 ja mam na bank w fisie: biel, czerwień, zieleń oraz żołć. Innych kolorów nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Musashi mówił coś o 4 kolorach albo full color, dlatego troszę zgłupiałem w tej chwili sam sie zastanawiam, wlasnie mam podlaczony na stole licznik z 4 kolorami: czerw, pomarancz, zolty zielony Podaj jego numer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 hej. wpadles sie zapisac na liste spotowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 a co to jest DIS? Driver Information System (wolę tą nazwę od FIS - czyli niemieckiego odpowiednika). to byla prowokacja, audi jest niemieckie, do niemiec mamy blizej wiec FIS bardziej pasuje Tak jak napisałem - z racji preferencji językowych, wolę angielski odpowiednik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Bartuś kiedy rezamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinez Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Widzę, że nie możecie spać.. :cygaro: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 hej. wpadles sie zapisac na liste spotowa? Nieeee, już pisał, że go nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 hej. wpadles sie zapisac na liste spotowa? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Widzę, że nie możecie spać.. :cygaro: dałem dobry temat do rozkminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Bartuś kiedy rezamy? Magiczny Cabriolet blokuje mi garaż od 1,5 tygodnia. Nie wiem Wojtku - zrobiła się straszna kolejka przez to... Jak tylko wpadnie wolny dzień zaraz do Ciebie zadzwonię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmartinez Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 hehe właśnie czytam co tam naskrobaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 8e0 920 931D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 8e0 920 931D Już patrzę co to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 spoko, dopóki jestem w Poz to nie ma ptoblemu z podskoczeniem do Wrześni, zgadamy się jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 hehe właśnie czytam co tam naskrobaliście hah, jak nie problem z kolorem felg, to fis... Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 wolę angielski odpowiednik sie nie zdziw. ktoregos dnia wsiadziesz do auta, bedziesz chcial zlapac za kiere, a ta bedzie po prawej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 8E0 920 931D to zegary z B7... 9Q4 czyli kolorowy wyświetlacz. W B6/B7 chyba nie było nic mocniejszego (przynajmniej nie spotkałem się nigdy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi