Smieszny Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 A co do wyjazdu z grupa z lubuskiego to dobry pomysl moim zdaniem panie Adamie [br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 10:06:32_________________________________________________Oczywiscie na zlot do Bukowiny
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 A co do wyjazdu z grupa z lubuskiego to dobry pomysl moim zdaniem panie Adamie [br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 10:06:32_________________________________________________Oczywiscie na zlot do Bukowiny no to się cieszę że pomysł się podoba
nike21 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 umowimy sie i polecimy w kilkanascie autek bedzie mega wypas korowod :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 umowimy sie i polecimy w kilkanascie autek bedzie mega wypas korowod :gwizdanie: ja oczywiście za Wami daleko :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 umowimy sie i polecimy w kilkanascie autek bedzie mega wypas korowod :gwizdanie: ja oczywiście za Wami daleko :gwizdanie: to najwyżej poczekasz w jakiejś knajpie i jak chłopaki będą wracać, to się z nimi zabierzesz hyhyhy
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 ja oczywiście za Wami daleko :gwizdanie: to najwyżej poczekasz w jakiejś knajpie i jak chłopaki będą wracać, to się z nimi zabierzesz hyhyhy aż tak wolno jechać nie będę a w knajpie wizyty i tak będą więc kto wie może zabiorę się z nimi w drodze powrotnej.... a Ty nie wal ściemy Tomek tylko jedź znami obiboku
Iverson Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 nie lubię Waszego towarzystwa , bo się ze mnie śmiejecie ;( :polew:
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 nie lubię Waszego towarzystwa , bo się ze mnie śmiejecie ;( :polew: to nie z Ciebie
Iverson Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 nie lubię Waszego towarzystwa , bo się ze mnie śmiejecie ;( :polew: to nie z Ciebie a z kogo?? cześć Wodzu
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 nie lubię Waszego towarzystwa , bo się ze mnie śmiejecie ;( :polew: to nie z Ciebie a z kogo?? cześć Wodzu każdy z każdego no cześć "Wielka Łapa"
Musashi Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 nie lubię Waszego towarzystwa , bo się ze mnie śmiejecie ;( :polew: to nie z Ciebie a z kogo?? cześć Wodzu siemka Ive. BTW- zbieram ochotnikow na noworocznego Bana
Musashi Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 każdy z każdego no cześć "Wielka Łapa" Witaj "zawsze pod wiatr"
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 każdy z każdego no cześć "Wielka Łapa" Witaj "zawsze pod wiatr"
Iverson Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Twojego Bana zawsze przyjmę mężnie na Madasa klatę
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Twojego Bana zawsze przyjmę mężnie na Madasa klatę znaczy wolałbyś na cycki kobiece pewnie :gwizdanie: i czemu akurat na moją gładką klate
Iverson Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 . no bo masz gładką i ban po niej zleci, a ja mam owłosioną i mi się ban przyklei - nie kumasz czy co??!!
Madas Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 . no bo masz gładką i ban po niej zleci, a ja mam owłosioną i mi się ban przyklei - nie kumasz czy co??!! cwaniak już mi wisisz na dzień dzisiejszy 120 zl :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi