blind1 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 doberek z rana:hi: ---------- Post dopisany at 07:26 ---------- Poprzedni post napisany at 07:25 ---------- wstawac szkoda dnia ---------- Post dopisany at 07:26 ---------- Poprzedni post napisany at 07:26 ---------- wstawac szkoda dnia
Madas Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 znowu upał .... za długa ta majówka w tym roku nic się w pracy nie dzieje
blind1 Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 doberek ---------- Post dopisany at 08:33 ---------- Poprzedni post napisany at 08:31 ---------- u mnie tez cieplo ale od czasu do czasu pada, dzis rano byla fajna burza ---------- Post dopisany at 08:33 ---------- Poprzedni post napisany at 08:33 ---------- u mnie tez cieplo ale od czasu do czasu pada, dzis rano byla fajna burza
variocustoms Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 u mnie krąży od kilku godzin dookoła i jakoś nie chce przyjść, kilka kropel spadło i tyle, przynajmniej trochę chłodniej się zrobiło ale w pokoju bez wentylatora nie ujedziesz
Szy-mon Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 cześć, apropo deszczu to fajnie się rozpadało dzisiaj nad ogrodem botanicznym ale tęczy nie było
Pepin Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 cześć, Na wschodzie za Radomiem panuje spokój i burza może wieczorkiem nadejdzie @Blind .. jesteś w PL - do kiedy - muszę zakupy zrobić ?
variocustoms Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Czesc, Piechol moze w piatek bysmy sie zgadali z twoja felga, puszcze Ci smsa jutro
Rekomendowane odpowiedzi