Pepin Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 witam kolegow z Poznania mam do was pytanie jutro jade do Poznania ze Szczecina,mam wylot samolotem o 21,patrzylem na google i pokazuje mi czas przejazdu ze Szcz do Poz 3h,czy w zwiazku z Euro i jutrzejszym meczem zauwazyliscie moze wiekszy ruch na tej trasie ?? czy ktos z was jechal ta nowa droga Szcz-Poz ? weekend byłem w Pobierowie .. wyjazd w środę o 18tej - trasa zajęła mi 3.5h wczoraj powót 4.15 - w tym 35 minut w korku przed Szczecinem .. remont autostrady i jechałem w miarę spokojnie najgorzej jest Gorzów - Skwierzyna .. tam ciężko wyprzedzić ... podobnie już gorzej z wyprzedzaniem za Pniewami - chyba, że nie straszne Ci zakazy i linie ciągłe jak będziesz już za Tarnowem Podgórnym to skręć w prawo na lotnisko - nie jedź do Poznania kieruj się na giełdę samochodową w Przeźmierowie
Tomcast Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Koledzy wielka prośba! Czy ktoś z Poznania mógłby pomóc mi zrobić logi statyczne i ewentualnie dynamiczne? Kupiłem kabel na viakenie okazało się że wysłali mi inny, wymienili ale właściwy posłali już do Torunia, a ja pracuję obecnie w Poznaniu. A4 (AVF) od jakiegoś czasu robi mi notlaufy przy przekroczeniu 3200 obrotów na 4, 5 biegu i muszę to zdiagnozować przed podjęciem dalszych kroków. Oczywiście się odwdzięczę Odpowiedzi moga być na PW.
Qbazulu Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 a co tu taka cisza od wczoraj śpicie jeszcze
Pepin Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Koledzy wielka prośba!Czy ktoś z Poznania mógłby pomóc mi zrobić logi statyczne i ewentualnie dynamiczne? Kupiłem kabel na viakenie okazało się że wysłali mi inny, wymienili ale właściwy posłali już do Torunia, a ja pracuję obecnie w Poznaniu. A4 (AVF) od jakiegoś czasu robi mi notlaufy przy przekroczeniu 3200 obrotów na 4, 5 biegu i muszę to zdiagnozować przed podjęciem dalszych kroków. Oczywiście się odwdzięczę Odpowiedzi moga być na PW. kiedy i gdzie mieszkasz/pracujesz - jaka część Poznania ?
Tomcast Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Koledzy wielka prośba!Czy ktoś z Poznania mógłby pomóc mi zrobić logi statyczne i ewentualnie dynamiczne? Kupiłem kabel na viakenie okazało się że wysłali mi inny, wymienili ale właściwy posłali już do Torunia, a ja pracuję obecnie w Poznaniu. A4 (AVF) od jakiegoś czasu robi mi notlaufy przy przekroczeniu 3200 obrotów na 4, 5 biegu i muszę to zdiagnozować przed podjęciem dalszych kroków. Oczywiście się odwdzięczę Odpowiedzi moga być na PW. kiedy i gdzie mieszkasz/pracujesz - jaka część Poznania ? Pracuję w okolicach Malty ale po pracy podjechać mogę gdziekolwiek w PO.
Pepin Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 planuje ktoś moda z czujnikiem deszczu/zmierzchu .. pytam bo mam na zbyciu uchwyt "han solo" ... zanim dam o do działu sprzedam mam też żelik oryginał i 3M do takiego czujnika
Pepin Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 EURO2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/484226_430226326998041_80881200_n.jpg
Qbazulu Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 i jak tu się nie zakochać w POLSKIEJ fladze
Rekomendowane odpowiedzi