Qbazulu Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 a ja wczoraj spota zaliczyłem z PLAZIE z jednym sympatycznym tutejszym bywalcem btw. Wiem, że większość chce spota w KC .. ale moze póki jeszcze jest pogoda i dłuższa trasa to jakieś gokarty jednak w Kinepolis? ---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- hmmm https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/558191_437890899586591_1671168395_n.jpg Nam również było miło
Maxcudo Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 hi! Oj trochę mnie tu nie było Czas powrócić do real'u
variocustoms Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 idą do przodu, niestety zbiłem halogeny rano kupię nowe i jazda z koksem tu małe 50/50 ale coś robienie dobrych fotek nie szło mi dzisiaj najlepiej
variocustoms Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Passat, gołym okiem widać efekt, dziwne, że Passat ma jeszcze bardziej twardy lakier niż ostatnie 2 B5tki, więcej roboty jest aparat się chyba na mnie pogniewał
Bart-S Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 passat ? W ubiegłym roku kupiłem 2.0TDI Highline-a...
Qbazulu Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 mam pytanko czy cała zawiecha od A4 B7 2.0 TDI S-line avant 1BE -20 (amory + sprężyny) będą pasować do mojej b6 avant tdi? Kolega wstępną cenę jaką podał to 350 PLN do negocjacji - używana przez ostatnie 6 miesięcy, zamienia ponieważ ma gwintowane APx. ---------- Post dopisany at 10:45 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ---------- ale jest informacja o przenosinach do Gdyni no to trzeba będzie się zbierać w większe paczki ... powyżej 400PLN wysyłka za free szkoda, bo do Wojtka po towar mogłem rowerkiem do domu podjechać ---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 07:45 ---------- zostało 3 strony do ładnego numeru 3333 .. kto pierwszy ten stawia flaskę eee ... to Wy mi czy ja Wam tą flaszkę
Bart-S Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Teoretycznie pasuje - tzn. zamontujesz. Ale jeśli chodzi o fabryczne zawieszki to naprawdę jest to loteria i siada jak chce. To jest jeden z nielicznych elementów nadwozia, którego nie zdołaliśmy jeszcze rozpracować. Dlatego bezpieczniej jest przywalić Weiteca -30/-30 - tutaj wiadomo ile siądzie i jest to potwierdzone.
Rekomendowane odpowiedzi