Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Shi Tsu to .... psiaki coś ala Pekinczyki, byle siedzieć na kanapie tzw lesery , ale ta jest jakaś inna,wszystko atakuje a teraz spi , gamoń jeden
variocustoms Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jak kupiłem Bullterriera to moja matka miała coś ala shi tsu, oczywiście tem mały kłaczak się rzucał na bullika i matka wydała shi tsu bo bullik na śniadanie mógł shi zjeść, teoretycznie uratowała jej życie
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Shi Tsu to .... psiaki coś ala Pekinczyki, byle siedzieć na kanapie Pekinczyki są popierd***ne sąsiadka kiedyś miała i gryzł wszystkich, nawet własnego pana, kurdupel jeden [br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 14:29_________________________________________________ale się zbulwersowałam
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Shi Tsu to .... psiaki coś ala Pekinczyki, byle siedzieć na kanapie Pekinczyki są popierd***ne sąsiadka kiedyś miała i gryzł wszystkich, nawet własnego pana, kurdupel jeden [br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 14:29_________________________________________________ale się zbulwersowałam ...no właśnie, pogryzł cię??
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Shi Tsu to .... psiaki coś ala Pekinczyki, byle siedzieć na kanapie tzw lesery , ale ta jest jakaś inna,wszystko atakuje a teraz spi , gamoń jeden takie pieski kojarzą mi się z bogatymi paniusiami ,,,,,
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ...przecież tam nawet nie ma co gryźć , skóra i futro :polew:
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ...przecież tam nawet nie ma co gryźć , skóra i futro :polew: i pół kilo mięsa na obiad w chińskiej knajpie :polew:
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ...przecież tam nawet nie ma co gryźć , skóra i futro :polew: i pół kilo mięsa na obiad w chińskiej knajpie :polew: łeptowina w 5 smakach :polew:
Musashi Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 to prezes tez ma zawsze urlop?? :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ...przecież tam nawet nie ma co gryźć , skóra i futro :polew: i pół kilo mięsa na obiad w chińskiej knajpie :polew: łeptowina w 5 smakach :polew: kujćak :polew:
Musashi Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 właśnie moja mamuśka , przyprowadziła do domu takie oto paskudztwo: rasa shi tzu Ive co mu robiles wczesniej? jakas taka dziwna mine ma ten piesek
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 a wy co tu tak czytacie, pawlik79, FAFAŁ1, 84mlody, pisać coś!
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 dostał liścia na wstępie , żeby wiedział kto tu rządzi
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 dostał liścia na wstępie , żeby wiedział kto tu rządzi Ty brutalu
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 dostał liścia na wstępie , żeby wiedział kto tu rządzi Ty brutalu niech wie ,że życie to nie bajka :polew:
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Musashi tobie Ive też powinien dać.. :gwizdanie:
pawlik79 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 a wy co tu tak czytacie, pawlik79, FAFAŁ1, 84mlody, pisać coś! Najpierw trzeba przeczytac zaległości, potem trzeba obiad zrobic a na wieczor moze bedzie czas zeby cos napisac
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Musashi tobie Ive też powinien dać.. :gwizdanie: za co
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 a wy co tu tak czytacie, pawlik79, FAFAŁ1, 84mlody, pisać coś! Najpierw trzeba przeczytac zaległości, potem trzeba obiad zrobic a na wieczor moze bedzie czas zeby cos napisac a co, ty robisz obiad? - niewierzę! :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi