Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 trzeba obiad zrobic a na wieczor moze bedzie czas zeby cos napisac ...pantofel , zrób hardcora w domu i zamów żarcie z maka hyhyhy
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Musashi tobie Ive też powinien dać.. :gwizdanie: za co za żywota
nike21 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 przeciez najlepsi kucharze to faceci... :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 14:47_________________________________________________dobra Panowie i Pani.. ide dac laptopa klientowi wiec odezwe sie zas potem :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 przeciez najlepsi kucharze to faceci... :gwizdanie: tak??! - to chcę spróbować twojej kuchni..... :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 przeciez najlepsi kucharze to faceci... :gwizdanie: hallelujah , polać mu
pawlik79 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 a wy co tu tak czytacie, pawlik79, FAFAŁ1, 84mlody, pisać coś! Najpierw trzeba przeczytac zaległości, potem trzeba obiad zrobic a na wieczor moze bedzie czas zeby cos napisac a co, ty robisz obiad? - niewierzę! :gwizdanie: a co wygladam na takiego co nie moze?? W co wierzysz to mnie nie interesuje, ja wiem swoje i robie swoje. Zrobienie obiadu to nie jest wielka sztuka, Wy kobiety uważacie że jesteście niezastąpione w tym??
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 przeciez najlepsi kucharze to faceci... :gwizdanie: hallelujah , polać mu Ive, ty sie nie udzielaj, jedyne co potrafisz, to ugotować wodę na miękko, i czasami zdarza ci się ją przypalić :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 czołem a wy co tu tak czytacie, pawlik79, FAFAŁ1, 84mlody, pisać coś! musiałem nadrobić zaległości a teraz lece na obiad
pawlik79 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 trzeba obiad zrobic a na wieczor moze bedzie czas zeby cos napisac ...pantofel , zrób hardcora w domu i zamów żarcie z maka hyhyhy pewnie i znowu znajde sie w szpitalu, dzieki za takie podpowiedzi Niestety musze jeszcze bardzo delikatnie i to sie odbija na rescie domowników
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 a wy co tu tak czytacie, pawlik79, FAFAŁ1, 84mlody, pisać coś! Najpierw trzeba przeczytac zaległości, potem trzeba obiad zrobic a na wieczor moze bedzie czas zeby cos napisac a co, ty robisz obiad? - niewierzę! :gwizdanie: a co wygladam na takiego co nie moze?? W co wierzysz to mnie nie interesuje, ja wiem swoje i robie swoje. Zrobienie obiadu to nie jest wielka sztuka, Wy kobiety uważacie że jesteście niezastąpione w tym?? ja tak nie myślę, ale żadkością jest facet który umie ugotować obiat, a co dopiero to lubić gotować
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ive, ty sie nie udzielaj, jedyne co potrafisz, to ugotować wodę na miękko, i czasami zdarza ci się ją przypalić :gwizdanie: od 5 lat radzę sobie sam w kuchni i zobacz jak dobrze wyglądam, biedny ten Yelo jak nawet z wodą masz problemy
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ive, ty sie nie udzielaj, jedyne co potrafisz, to ugotować wodę na miękko, i czasami zdarza ci się ją przypalić :gwizdanie: od 5 lat radzę sobie sam w kuchni i zobacz jak dobrze wyglądam, biedny ten Yelo jak nawet z wodą masz problemy świetny dowcip :laghing2: :laghing2:
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 świetny dowcip :laghing2: :laghing2: no dokladnie buahahahaha :polew: , if you know what i say
pawlik79 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja uwielbiam gotowac, ale nie moge z tym przesadzac bo bede wygladał na IVE
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 grejt , jor inglisz is perfekt your too
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 nie możecie znowu po polsku pisać ....
Rekomendowane odpowiedzi