Musashi Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 kto idzie znami?? zrobimy spota na bulgarskiej to wpuszcza furkami na boisko?
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 kto idzie znami?? zrobimy spota na bulgarskiej to wpuszcza furkami na boisko? ciężko będzie :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 kto idzie znami?? zrobimy spota na bulgarskiej to wpuszcza furkami na boisko? ciężko będzie :gwizdanie: no to co to za spot
pawlik79 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 jak?? wiosny jeszcze nie bylo... dopiero zime mamy no właśnie .... na wiosne runda rusza Nikuś obiecałeś że polecisz na meczyk ze mną ... ale tak rodzinnie na meczyk owszem... ale za stadion po meczu nie ide :gwizdanie: Michał przecież ja już mam dziecko ...raz tylko byłem od kąd mam Julie i to przypadkowo... pójdziemy na IV trybune na luziku...[br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 15:12_________________________________________________ madas -- ty chyba mnie nie uderzysz? przecież Ty jesteś większy ode mnie .... jak sam dobrze wiesz, ze wielkość w tym przypadku sie nie liczy
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Paweł Ty jesteś tak sympatycznym człowiekim że nawet bym nie stanął do walki na przeciw Ciebie Fajny z Ciebie chłopak
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Paweł Ty jesteś tak sympatycznym człowiekim że nawet bym nie stanął do walki na przeciw Ciebie Fajny z Ciebie chłopak tu są wszyscy fajni
nike21 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 cale szczescie ze troszke ciszy tu nastalo bo znowu po godzinie nieobecnosci mialbym 5 str do czytania...
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 cisza czasem potrzebna ..... dobrze jest przemilczeć kilka tematów :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ..... dobrze jest przemilczeć kilka tematów :gwizdanie: lepiej się nie da tego ująć
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 co tam porabiacie, że tu taka cisza?
variocustoms Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ja jestem wściekły bo przez ten kryzys, angole obcieli mi etat i pensję o 1/2 - masakra
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ja jestem wściekły bo przez ten kryzys, angole obcieli mi etat i pensję o 1/2 - masakra co Ty pierdzielisz ale że aż tyle
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ja jestem wściekły bo przez ten kryzys, angole obcieli mi etat i pensję o 1/2 - masakra łoo f*ck nawet nie strasz , bo moja firma jest z austrii , żeby im coś nie odbiło
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ja jestem wściekły bo przez ten kryzys, angole obcieli mi etat i pensję o 1/2 - masakra o 50% ale kicha
variocustoms Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 tak, do odwołania, ale na szczęście moją niunię w większym stopniu nadal będą sponsorować, mam nadzieję, ze ruszy biznes bo inaczej to będzie kaplica[br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 16:39_________________________________________________I tak mam szczęście, że nie powiedzieli, thank You, bye bye tak jak 6ciu osobom z firmy w UK, nawet zwolnili dyrektora sprzedaży i marketingu, mnie muszą trzymać jak by nie było - oszczędności robią, w Zentexie w Kaliszu w jeden dzień 16 osób wywalili
Rekomendowane odpowiedzi