Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja też kiedyś wypędzałem szatana z ciała jednej takiej
fantastic Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja też kiedyś wypędzałem szatana z ciała jednej takiej hehe jednego wypedziles a drugiego zapodales pewnie
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja też kiedyś wypędzałem szatana z ciała jednej takiej hehe jednego wypedziles a drugiego zapodales pewnie no cos w tym stylu Yelo się nie wypowie bo Azuni się cyra
Yelo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 szatana? [br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 18:47_________________________________________________ja się niczego i nikogo nie boję
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 august a Ty co na ten temat myślisz :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 august a Ty co na ten temat myślisz :gwizdanie: i FAN_AUDI też
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 a FAN_AUDI jak ma na imię bo zapomniałem
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 a Ty co język Ci ucięli .... gliny mnie dzisiaj zatrzymały i kazali mi doprowadzić tablice do porządku(widoczności)
Yelo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Też nie pamiętam, to aż wstyd się odzywać Całe szczęście, że w Kaliszu nie ma takich nadgorliwców
fantastic Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 a FAN_AUDI jak ma na imię bo zapomniałem Macius milo mi
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 a FAN_AUDI jak ma na imię bo zapomniałem Macius milo mi a widzisz Maciuś w profilu nie masz a potem mi się przypomniało że mam Cie na swojej liście w czarnej teczce :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 no tak, pierwsze ostre stary na asfalcie pokazały mi, że sprzęgiełko będzie do wymiany, teraz je tylko dobiłem. Musashi - masz ETKĘ? jeżeli tak, to mógłbyś sprawdzić mi cenę kompletu sprzęgła? tak, ale bezcenna bezcenna = 5 zł? bezcenna = nie dzialaja mi ceny
Rekomendowane odpowiedzi