variocustoms Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Lele jest z Obornik, no chyba, że to skradzione auto Mirona było Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
Baartas Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Nie napisali przyczyny nie zatrzymania się do kontroli kierowcy audi... z tego co wiem to Miron zgłosił na policji kradzież więc po VIN-ie powinni dojść, gdyby to było jego.
variocustoms Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 miał farta , ja takiego nie miałem niestety
slo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 a ten telefon to był schowany jako dodatkowe zabezpieczenie do trackingu po GPS ?
Baartas Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Najważniejsze to szybkie działanie i uruchomienie jak największej ilości możliwych źródeł informacji.... memory 5.... Miron i wszystko jasne A tak na serio to dobry ten patent z telefonem, trzeba tylko pamiętać żeby co jakiś czas go ładować ---------- Post dopisany at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ---------- a ten telefon to był schowany jako dodatkowe zabezpieczenie do trackingu po GPS ? Myślę raczej że telefon namierzyli na podstawie logowania się do podstacji telefonii komórkowej i na tej podstawie zawężyli obszar poszukiwań samochodu
slo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Najważniejsze to szybkie działanie i uruchomienie jak największej ilości możliwych źródeł informacji.... memory 5.... Miron i wszystko jasne A tak na serio to dobry ten patent z telefonem, trzeba tylko pamiętać żeby co jakiś czas go ładować ---------- Post dopisany at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ---------- a ten telefon to był schowany jako dodatkowe zabezpieczenie do trackingu po GPS ? Myślę raczej że telefon namierzyli na podstawie logowania się do podstacji telefonii komórkowej i na tej podstawie zawężyli obszar poszukiwań samochodu tfu, GSM miałem na myśli ---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ---------- :banan: czapeczka :banan:
variocustoms Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 można mieć coś takiego byle nie pre paida, miałem kiedyś coś takiego, że smsem można było wyłączyć pompę paliwową, działało do czasu jak pre paid był aktywny, tzn. nie zapomniałem go doładować
slo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 można by się rozejrzeć za jakimś prepaidem który ma dlugi okres ważności bez doładowań.. zawsze ważne konto - na kartę - heyah.pl
variocustoms Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 "Polska Telefonia Cyfrowa S.A. („Operator”) niniejszym informuje o wycofaniu ze swej oferty z upływem dnia 19 czerwca 2012r. „Warunków oferty promocyjnej "ROK ważności konta po każdej rozmowie" dla Użytkowników Heyah”. Równocześnie w ofercie Operatora znajdzie się analogiczna usługa świadczona na warunkach nieznacznie zmienionych w stosunku do warunków wycofanych. Prawa nabyte abonentów pozostają zachowane" Uwaga! Zmiana w warunkach oferty promocyjnej "ROK ważności konta po każdej rozmowie" dla Użytkowników Heyah od 9 sierpnia 2012r. Szczegóły dotyczące znajdującej się obok oferty znajdziesz tutaj.
slo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Startery [h=6]Cena startera: 49 zł[/h]Na karcie SIM: 5 zł, które można wykorzystać na dowolne usługi w sieci mBank mobile. Ważność startera wynosi 370/400 dni (usługi wychodzące/przychodzące) - liczone od momentu aktywacji. ---------- Post dopisany at 00:26 ---------- Poprzedni post napisany at 00:24 ---------- Oferta - Karta dla nowych klientów - Play na Kartę Rok Ważności Konta | Play o tu też [h=2]Play na Kartę Rok Ważności Konta[/h]Wybierz Play na Kartę Rok Ważności Konta i dzwoń przez rok po każdym doładowaniu. Korzystaj z atrakcyjnych cen połączeń do wszystkich sieci! [h=3]Szczegóły[/h]W tej ofercie każde doładowanie przedłuża ważność o 365 dni.Ważność konta[TABLE=class: default reverseZebra, width: 450] [TH=bgcolor: transparent, align: center]Wartośćdoładowania[/TH][TH=bgcolor: transparent, align: center]Ważność połączeń wychodzących[/TH][TH=bgcolor: transparent, align: center]Ważność połączeń przychodzących[/TH] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: center]5-300 zł[/TD][TD=bgcolor: #ECECEC, align: center]365 dni[/TD][TD=bgcolor: #ECECEC, align: center]455 dni[/TD] [/TABLE]
variocustoms Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 muszę to obczaić, może się przydać, szczególnie wam, moje auto raczej nie jest popularne u złodziei, u Mirona zdało egzamin
slo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 zwłaszcza że chciałem jakoś po nowym roku montować inne zabezpieczenie. to wydaje się idealną opcją ..
Bart-S Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 czyli troche rezania jest.. Jest już stuprocentowa odpowiedź czy poducha z b7 działa w b6 ? Rozumiem, że zmiana z 4-ramiennej bez Multi na 3-ramienną bez multi jest bez zmieniania niczego? Pasuje plug&play ? Nie ma 100% potwierdzenia. Całość pasuje PNP ale potrzebna jest także taśma i moduł kolumny kierowniczej z B7. Na koniec podmiana adaptera poduszki (w B7 jest 4 pinowy - trzeba przełożyć piny). Jak się zdecydujesz - daj znać, potrzebne graty mam.
slo Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 czyli troche rezania jest.. Jest już stuprocentowa odpowiedź czy poducha z b7 działa w b6 ? Rozumiem, że zmiana z 4-ramiennej bez Multi na 3-ramienną bez multi jest bez zmieniania niczego? Pasuje plug&play ? Nie ma 100% potwierdzenia. Całość pasuje PNP ale potrzebna jest także taśma i moduł kolumny kierowniczej z B7. Na koniec podmiana adaptera poduszki (w B7 jest 4 pinowy - trzeba przełożyć piny). Jak się zdecydujesz - daj znać, potrzebne graty mam. mhm rozumiem. Tak gdybam i ew planuje mody z wyprzedzeniem. Ale jeśli nie ma 100% potwierdzenia to chyba odpuszczam
Bart-S Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 czyli troche rezania jest.. Jest już stuprocentowa odpowiedź czy poducha z b7 działa w b6 ? Rozumiem, że zmiana z 4-ramiennej bez Multi na 3-ramienną bez multi jest bez zmieniania niczego? Pasuje plug&play ? Nie ma 100% potwierdzenia. Całość pasuje PNP ale potrzebna jest także taśma i moduł kolumny kierowniczej z B7. Na koniec podmiana adaptera poduszki (w B7 jest 4 pinowy - trzeba przełożyć piny). Jak się zdecydujesz - daj znać, potrzebne graty mam. mhm rozumiem. Tak gdybam i ew planuje mody z wyprzedzeniem. Ale jeśli nie ma 100% potwierdzenia to chyba odpuszczam Rozsądnie
slo Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 zapodam 3-ramienną z b6 zwykłą i będzie ok póki co.
Rekomendowane odpowiedzi