duluki Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja nie pamiętam kiedy ostatnio myłem chyba przed wyjazdem do Wolsztyna
pet3r Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 w mróz nie ma sensu. chyba, że mycie w parkingu podziemnym i zaparkowanie auta tam na jakiś czas żeby wyschło... a teraz temperatura rośnie to i tak będzie zaraz brudne...
pawlik79 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja ostatni raz myłem auto w wakacje z niebieskiego auto zrobilo mi sie białe
Musashi Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 a moje nie myte juz czas dluzszy. szare jest z natury i szare jest teraz :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja swojego tez od wypadu do Wolsztyna nie mylem
fantastic Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja umyłem przy -2 mrozie i niby suszone ale jednak same problemy potem, zamarzniete uszczelki, zamki itp. nawet dzrwi mi sie nie chcialy zamknac, zamek nie odbijal - ale wtedy bylo we wrzesni -19, z suszarka musialem latac[br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 21:48_________________________________________________panowie galowie - ja dymam spac bo jutro do pracy. dastwidanja
Yelo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jednak garaż zimą to podstawa, inaczej nie ma jak auta umyć, do tego nie ma odśnieżania rano przed pracą itd
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Madas masz gdzieś jakieś ciepłe miejsce do umycia autka ,bo jak nie umyję to nie przyjadę na spota wstyd takim brudasem jeździć Duluki ja mam takiego brudasa że masakra jakaś, jak nie mój, chciałem go dzisiaj porzucić
Yelo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Madas masz gdzieś jakieś ciepłe miejsce do umycia autka ,bo jak nie umyję to nie przyjadę na spota wstyd takim brudasem jeździć Duluki ja mam takiego brudasa że masakra jakaś, jak nie mój, chciałem go dzisiaj porzucić Chętnie przygarnę i umyję :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Przemek nie chciałbyś takiego brudasa przygarniać :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 A jednak nie kłóć się ze mną należy do mafi
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Nawet upadnę dwie dychy na myjkę Ty lepiej tego portfela nie zapomnij :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 to moze zrobimy konkurs na najbardziej brudna furke?? porobimy zdjecia i zasypiemy ich w tym watku: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t22880.0.html;highlight=brudne+auto "brudnym" poznaniem? i nie trzeba bedzie myc a potem sie martwic ze zamarzla...
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 to moze zrobimy konkurs na najbardziej brudna furke?? porobimy zdjecia i zasypiemy ich w tym watku: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t22880.0.html;highlight=brudne+auto "brudnym" poznaniem? i nie trzeba bedzie myc a potem sie martwic ze zamarzla... nie głupi pomysł ..taki rząd osyfionych furek ...." inaczej dbający o audi"
nike21 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 nie głupi pomysł ..taki rząd osyfionych furek ...." inaczej dbający o audi" ja bym powiedzial raczej "in cognito"
pet3r Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jednak garaż zimą to podstawa, inaczej nie ma jak auta umyć, do tego nie ma odśnieżania rano przed pracą itd słyszałem opinię, że garaż nie powinien być ogrzewany, lub powinien być przewietrzany - żeby sól ze śniegiem, która osadza się na progach i nadkolach nie dobierała się do karoserii... nas to nie dotyczy, ale nieocynkowanych jak najbardziej.
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jednak garaż zimą to podstawa, inaczej nie ma jak auta umyć, do tego nie ma odśnieżania rano przed pracą itd słyszałem opinię, że garaż nie powinien być ogrzewany, lub powinien być przewietrzany - żeby sól ze śniegiem, która osadza się na progach i nadkolach nie dobierała się do karoserii... nas to nie dotyczy, ale nieocynkowanych jak najbardziej. uuufff ja mam klimatyzację w garażu podzimnym :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 23:09_________________________________________________Musashi możesz coś napisać nie wstydź się [br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 23:10_________________________________________________już wszyscy spią
Rekomendowane odpowiedzi