wojthass Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 koleś od ściemniania szybek Poznań - Piotr tel. 603 137 769 Podziękował A u Ciebie wyjmował szkła czy tylko boczki ? Tez mam maguka od szyb. bez wyciagana ( bo slyszalem ze tez tak robia ) zero fafolow. ja w 100 % jestem zadowolony. dwie godziny na miejscu czekach i wracasz na ciemnej szybie Jak możesz to daj namiary, podzwonie tu i tu;) W sedanie pewnie tylna półke bedzie musiał sciagnać.
Qbazulu Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 szczerze to nie wiem, bo auto mu zostawiłem i odebrałem po robocie, ale jak kolega wyżej pisze że w dwie godziny robi ... oby nie folią z biedrony , zadzwoń i zapytaj się to nic nie kosztuje
Baartas Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Wojthass i Bartass - sprzedaliście już swoje Concert-y? a potrzebujesz coś .. może coś większego ... ? No właśnie 2-din średnio (no chyba, że masz też kosz i klimę ). Witam, dawno mnie tutaj nie było. Ja mam jeszcze swoje stare radio ale ja nie miałem concerta tylko chorusa
Arkadiush Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 Niedługo wyjeżdżam ? NO to Ciebie majster wyjeżdżałem
Bart-S Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Wojthass i Bartass - sprzedaliście już swoje Concert-y? a potrzebujesz coś .. może coś większego ... ? No właśnie 2-din średnio (no chyba, że masz też kosz i klimę ). Witam, dawno mnie tutaj nie było. Ja mam jeszcze swoje stare radio ale ja nie miałem concerta tylko chorusa OK sprawa wyjaśniona. Arek - dzięki za paczkę Grześ - dzięki za reflektory
slo Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Dzięki Gwerty za mikro spota w ASO Stare turbo mi się naprawiło :facepalm:
Bart-S Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Dzięki Gwerty za mikro spota w ASO Stare turbo mi się naprawiło :facepalm: No co Ty nie powiesz Wojtek
slo Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 :polew: Koleś od części nie wiedział co się dzieje jak krzyczałem do Grzecha " Tomek jestem! " haha No a z turbo masakra.. pogoniłem ją trochę, sucho było rano 180-200 normalnie jedzie bez notlaufa, na każdym biegu. na 4 elegancko do odcinki..
Gwerty Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Wojthass i Bartass - sprzedaliście już swoje Concert-y? a potrzebujesz coś .. może coś większego ... ? No właśnie 2-din średnio (no chyba, że masz też kosz i klimę ). Witam, dawno mnie tutaj nie było. Ja mam jeszcze swoje stare radio ale ja nie miałem concerta tylko chorusa OK sprawa wyjaśniona. Arek - dzięki za paczkę Grześ - dzięki za reflektory porób te zaslepki co rozmawialismy. zeby woda nie leciała na regulację. i dzieki za szybkie zakodowanie zamka.
Bart-S Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Wojthass i Bartass - sprzedaliście już swoje Concert-y? a potrzebujesz coś .. może coś większego ... ? No właśnie 2-din średnio (no chyba, że masz też kosz i klimę ). Witam, dawno mnie tutaj nie było. Ja mam jeszcze swoje stare radio ale ja nie miałem concerta tylko chorusa OK sprawa wyjaśniona. Arek - dzięki za paczkę Grześ - dzięki za reflektory porób te zaslepki co rozmawialismy. zeby woda nie leciała na regulację. i dzieki za szybkie zakodowanie zamka. NP Jadę ustawić światła...
slo Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Gwerty do Ciebie będę jeszcze miał prośbę do Ciebie a mianowicie prawa silniczek od regulacji mi nie działa. Jak ogarnę silnik to się zgadamy jakoś ?
Gwerty Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 ok. mam na stanie wiec bez problemu mozemy wymienić.
slo Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 plus zobaczysz regulacje śrubami bo coś chyba się wyrobiło i prawo lewo dziwnie chodzi..
Qbazulu Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Grzesiu przypominam się bo widzę, że jesteś tu chodzi o "bixy", ja to ten kolo ze Poznania co prosił o zakup przetworów z żarem
Arkadiush Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 Wojthass i Bartass - sprzedaliście już swoje Concert-y? a potrzebujesz coś .. może coś większego ... ? No właśnie 2-din średnio (no chyba, że masz też kosz i klimę ). Witam, dawno mnie tutaj nie było. Ja mam jeszcze swoje stare radio ale ja nie miałem concerta tylko chorusa OK sprawa wyjaśniona. Arek - dzięki za paczkę Grześ - dzięki za reflektory NP już masz od Tomka i ode mnie prezent na Tłusty Czwartek zamiast pączków :grin:
Gwerty Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Grzesiu przypominam się bo widzę, że jesteś tu chodzi o "bixy", ja to ten kolo ze Poznania co prosił o zakup przetworów z żarem pamietam czekam tylko na swoje lampy zebym mogł wziac twoje do robienia.
Qbazulu Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Dzięki za pamięć a tak przy okazji, sądzicie że jest sens chipować 352 000 km przejechane w silniku ? Chce się zmienić auto (B-8 ) ale szkoda sprawdzonego, starego i jarego. Chce trochę "modków i rezów" wrzucić, coś polecacie?
Bart-S Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Chce trochę "modków i rezów" wrzucić, coś polecacie? Wszystko
Qbazulu Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Bartek Tobie to łatwo mówić lepiej poleć coś ...
Bart-S Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Bartek Tobie to łatwo mówić lepiej poleć coś ... Masz wątek z furką?
Rekomendowane odpowiedzi