slo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 moc jest zerowa aktualnie Turbo które kupiłem piło olej w sporych ilościach Czekam aktualnie na nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 moc jest zerowa aktualnie Turbo które kupiłem piło olej w sporych ilościach Czekam aktualnie na nowe no to trochę roboty masz zakup sobie rączkę do szyby ale fury nie masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 mam, jeździ ale staram się nie robić dużych dystansów. Szkoda tylko że olej wlany już no i 250zł wymiana turba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 mam, jeździ ale staram się nie robić dużych dystansów. Szkoda tylko że olej wlany już no i 250zł wymiana turba ciągłe koszty masz tera widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 olej 150, turbo 200zl droższe i wymiana 250zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 olej 150, turbo 200zl droższe i wymiana 250zł no to masakra no ja tez muszę olej wymienić teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 moc jest zerowa aktualnie Turbo które kupiłem piło olej w sporych ilościach Czekam aktualnie na nowe to ci ktoś sprzedał jajko niespodziankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 moc jest zerowa aktualnie Turbo które kupiłem piło olej w sporych ilościach Czekam aktualnie na nowe to ci ktoś sprzedał jajko niespodziankę oj tam zdarza się. Jak tam na spocie koledzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 pytanie techniczne: chciałem sobie odchylić wycieraczkę z tyłu i usłyszałem brzdęk sprężyna się delkatnie mówiąc "wyciągnęła" z jednej strony... jest szansa to jakoś kupić oddzielnie, dogiąć czy co z tym dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 kto tu u was jedzie do BT oprócz vario? myśleliście już jak i o której wyjeżdżać? my z północy walimy A1-ką i moglibyśmy się spotkać w okolicy Łodzi bo pewnie tędy jedziecie nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 kto tu u was jedzie do BT oprócz vario? myśleliście już jak i o której wyjeżdżać? my z północy walimy A1-ką i moglibyśmy się spotkać w okolicy Łodzi bo pewnie tędy jedziecie nie? oprócz vario? ja, gwerty, lele chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 gadaliście już co , gdzie, kiedy? razem lecicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 ja nic nie wiem. I w sumie mam całą pakę z tyłu pustą bo jedziemy we 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 ostatnio przez Wrocław jechaliśmy na Kato/Oświęcim i boczkami jechaliśmy podziwiać krajobrazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 no to jakby co to wiecie jak my lecimy - gdybyście się jednak na Łódź decydowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 mi wsio ryba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 google pokazuje 4h do Łodzi ode mnie gdzie my planujemy ruszać 4 lub 5-ta rano w piątek - około 5,6 aut będzie jechać i może się łodzianie dołączą choć nie gadałem jeszcze o której oni planują wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 co myślicie o Federalach SS 595 ? Gdzie jest ten wątek o oponach, w którym ludzie podawali co chcą kupić a user im odpisywał co ma i w jakich cenach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 My też jednak sami z Papugą jedziemy i nam też to bez różnicy, w styczniu jechaliśmy na łódź to było szybciej jak przez wrocław:decayed: Ale jak Vario z nami poleci, to nie pogonimy na Autobanie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ja z Leszna śmigam przez wrocław, tam jeden klubowicz się podłącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi