blind1 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 blind ... dzisiaj zaspał,kiedyś to już po 7mej się witał zle sypiam i pozniej wstaje
variocustoms Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Karol, jest mieszany pod pistolet z amerykańską bazą i polskimi pigmentami, (jest też podróba Plastilak) ja mam bezbarwny pod pistolet ale czysta amerykańska baza
blind1 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Cześć wszystkim, blind1 się chyba starzeje... slo, wybacz moją ignorancję... chodzi o wałek rozrządu???? A te szklanki to są panewki?? wału silnika, czy wałka rozrządu?? raczej przezywam druga mlodosc
danielo Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Witka :hi:SLO nie poddawaj się jak to wszystko ogarniesz to potem banan na gębie
Pepin Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 tak, już drugie zjebane nie mam siły już a może to sterownik walnięty ? kumpel w 3.0ASB ostatnio naprawił .. tylko trwało .. bo mechanik na zachodzie .. a elektronik na wschodzie
Maxcudo Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Jak tam wiosenne samopoczucia?? śnieg do nas wraca na kilka dni!
elmartinez Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Jak tam wiosenne samopoczucia?? śnieg do nas wraca na kilka dni! Jeszcze 2 tyg temu żyłem zimą, dechą i śniegiem a teraz mam ochotę już na wiosnę............ zimo uciekaj.
Pepin Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Jak tam wiosenne samopoczucia?? śnieg do nas wraca na kilka dni! Jeszcze 2 tyg temu żyłem zimą, dechą i śniegiem a teraz mam ochotę już na wiosnę............ zimo uciekaj. jutro 4:00 wyjazd na 3 dni w Karkonosze ... z PROMOTOREM .. wyciągnij dechę
slo Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 tak, już drugie zjebane nie mam siły już a może to sterownik walnięty ? kumpel w 3.0ASB ostatnio naprawił .. tylko trwało .. bo mechanik na zachodzie .. a elektronik na wschodzie Nie, jest ok. podaje ok cisnieje
Qbazulu Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Adaś pamietaj o katalogach Grzegorz daj znać jak przesyłka dojdzie. Pozdrawiam ---------- Post dopisany at 16:29 ---------- Poprzedni post napisany at 16:27 ---------- niestadartowy a samych oponek nie chcesz pogonić? http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/czarne-felgi-17-oponkami-225-45-17-perfekcyjne-263724/
Rekomendowane odpowiedzi