Maxcudo Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 skoro 5ty pomijasz, to i 12 w sumie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baartas Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Wymieniał ktoś z was nieszczęsny hamulec/siłownik schowka pasażera?? czy dam radę bez ściągania całego schwoka?? Madbar mi pokazywał swego czasu, że wystarczy zdjąć z boku deski zaślepkę i się dojdzie, ale nie chciałbym zostać z oboma siłownikami w ręku bo się okaże, że jednak trzeba zrzucić schowek. Chodzi o B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ściągnij schowek jest łatwiejszy dostęp,raptem kilka śrubek zacina Ci się? Ja swój psikłem silikonem w sprayu i mam już rok czasu spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baartas Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Jak otwieram schowek to muszę pociągnąć go w dół żeby otworzyć no i nie chcę połamać zawiasu. Czytałem, że można nasmarować stary siłownik, ale ja stwierdziłem, że wolę wymienić (już kupiłem nowy) więc lada dzień będę zmieniał. Zaczekam tylko jak zrobi się cieplej, bo niestety nie mam "cieplutkiego" garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ma ktoś może numer telefonu do kolegi BizoOn ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Jak otwieram schowek to muszę pociągnąć go w dół żeby otworzyć no i nie chcę połamać zawiasu. Czytałem, że można nasmarować stary siłownik, ale ja stwierdziłem, że wolę wymienić (już kupiłem nowy) więc lada dzień będę zmieniał. Zaczekam tylko jak zrobi się cieplej, bo niestety nie mam "cieplutkiego" garażu. No właśnie miałem tak samo,rozebrałem popsikałem silikonem i problem z głowy otwiera się i zamyka bez problemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baartas Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Jak otwieram schowek to muszę pociągnąć go w dół żeby otworzyć no i nie chcę połamać zawiasu. Czytałem, że można nasmarować stary siłownik, ale ja stwierdziłem, że wolę wymienić (już kupiłem nowy) więc lada dzień będę zmieniał. Zaczekam tylko jak zrobi się cieplej, bo niestety nie mam "cieplutkiego" garażu. No właśnie miałem tak samo,rozebrałem popsikałem silikonem i problem z głowy otwiera się i zamyka bez problemowo Już kupiłem nowy więc go założę, a popsikać to będę musiał ale zawiasy drzwi bo piszczą niemiłosiernie, ale chyba jakimś smarem albo teflonem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 ja zawiasy zrobiłem wazelina techniczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 A ja dziś dam w palnik żonka ma urodzinki,a za tydzień jak zwykle welcome to Oborniki wszystkim Danielu...jak juz bedziesz w okolicach Obornik to na szybki podjedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 A ja dziś dam w palnik żonka ma urodzinki,a za tydzień jak zwykle welcome to Oborniki wszystkim Danielu...jak juz bedziesz w okolicach Obornik to na szybki podjedz Tak,ale nadal czekam na kontakt do nich od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Doberek Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 heloł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Panowie może mi ktoś przybliżyć kwestie tzw "bonusu od firmy" w silnikach 1.9 tdi pd 116 km??? słyszałem gdzieś kiedyś o tym ale nie znam konkretów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 zdzarza sie ze seria 115/116 km. wypluwa około 130km. bez jakichkolwiek modyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 aaa nawet 130?? ale sprawdzić to można tylko na hamowni pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 tak. ale tez wszystko zalezy od kondycji silnika. sam pomiar na hamowni nie jest drogi. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Zna ktoś kod lakieru na felgach rs6 18 ? Gwerty dałem radę z bixami, ale było ciężko z tym kablem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 a jak swiecą? obstawiam ze szału nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi