Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skoro 5ty pomijasz, to i 12 w sumie też :grin:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wymieniał ktoś z was nieszczęsny hamulec/siłownik schowka pasażera?? czy dam radę bez ściągania całego schwoka?? Madbar mi pokazywał swego czasu, że wystarczy zdjąć z boku deski zaślepkę i się dojdzie, ale nie chciałbym zostać z oboma siłownikami w ręku bo się okaże, że jednak trzeba zrzucić schowek. Chodzi o B6

Opublikowano

Ściągnij schowek jest łatwiejszy dostęp,raptem kilka śrubek :wink: zacina Ci się? Ja swój psikłem silikonem w sprayu i mam już rok czasu spokój.

Opublikowano

Jak otwieram schowek to muszę pociągnąć go w dół żeby otworzyć no i nie chcę połamać zawiasu. Czytałem, że można nasmarować stary siłownik, ale ja stwierdziłem, że wolę wymienić (już kupiłem nowy) więc lada dzień będę zmieniał. Zaczekam tylko jak zrobi się cieplej, bo niestety nie mam "cieplutkiego" garażu.

Opublikowano

:hi:

Ma ktoś może numer telefonu do kolegi BizoOn ??

Opublikowano
Jak otwieram schowek to muszę pociągnąć go w dół żeby otworzyć no i nie chcę połamać zawiasu. Czytałem, że można nasmarować stary siłownik, ale ja stwierdziłem, że wolę wymienić (już kupiłem nowy) więc lada dzień będę zmieniał. Zaczekam tylko jak zrobi się cieplej, bo niestety nie mam "cieplutkiego" garażu.

No właśnie miałem tak samo,rozebrałem popsikałem silikonem i problem z głowy otwiera się i zamyka bez problemowo :wink:

Opublikowano

No właśnie miałem tak samo,rozebrałem popsikałem silikonem i problem z głowy otwiera się i zamyka bez problemowo :wink:

Już kupiłem nowy więc go założę, a popsikać to będę musiał ale zawiasy drzwi bo piszczą niemiłosiernie, ale chyba jakimś smarem albo teflonem...

Opublikowano

ja zawiasy zrobiłem wazelina techniczną :decayed:

Opublikowano
:siema:

A ja dziś dam w palnik żonka ma urodzinki,a za tydzień jak zwykle welcome to Oborniki :drunk:

:hi: wszystkim

Danielu...jak juz bedziesz w okolicach Obornik to na szybki podjedz :)

Opublikowano
:siema:

A ja dziś dam w palnik żonka ma urodzinki,a za tydzień jak zwykle welcome to Oborniki :drunk:

:hi: wszystkim

Danielu...jak juz bedziesz w okolicach Obornik to na szybki podjedz :)

Tak,ale nadal czekam na kontakt do nich od Ciebie :wink:

Opublikowano
Opublikowano

Doberek

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM

Opublikowano

heloł

Opublikowano
Opublikowano

Panowie może mi ktoś przybliżyć kwestie tzw "bonusu od firmy" w silnikach 1.9 tdi pd 116 km??? słyszałem gdzieś kiedyś o tym ale nie znam konkretów

Opublikowano

zdzarza sie ze seria 115/116 km. wypluwa około 130km. bez jakichkolwiek modyfikacji.

Opublikowano

aaa nawet 130?? ale sprawdzić to można tylko na hamowni pewnie

Opublikowano

tak.

ale tez wszystko zalezy od kondycji silnika.

sam pomiar na hamowni nie jest drogi. .

Opublikowano

Zna ktoś kod lakieru na felgach rs6 18 ?

Gwerty dałem radę z bixami, ale było ciężko z tym kablem

Opublikowano

a jak swiecą? obstawiam ze szału nie ma.