Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w większych miastach jest ponad rok czy nawet dwa

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

niektóre fotki są aktualizowane co 3-4 lata :whistling: wiem gdzie w pracy stałem więc odnalazłem bestię

Opublikowano

kto ?

Opublikowano
Zen, jaki rozmiar opony, felgi itp ?

PRZÓD

opony 195/65/15 letnie

felga 7j Et 39

Tył

opony 195/65/15 zimowe

felga 6j Et 45

wcześniej tył z przodem był zamieniony i auto było przyklejone do drogi. Teraz tył zarzuca.

zamieniles cale kola czy tylko opony??

---------- Post dopisany at 01:35 ---------- Poprzedni post napisany at 01:35 ----------

hehhehe slo, tak mialo byc :)

Opublikowano

a ;) właśnie, powiedz jaki setup miałeś przed i po

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

---------- Post dopisany at 07:13 ---------- Poprzedni post napisany at 07:03 ----------

Od dzisiaj dostępne google street view w PL :) Odnaleźliście już swoją furkę ? :naughty:

Moja na starym setupie jeszcze:

http://i.imgur.com/HWcVfuM.jpg

Przyznać się kto stoi u Bart-Sa pod domem szarą b6 avant s-line na rs6 feldze ? :D

http://i.imgur.com/AcraaFU.jpg

detektyw Slo:grin::polew:

Opublikowano

doberek z rana :hi:

---------- Post dopisany at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany at 09:00 ----------

czy zloty ogólnopolskie musza być zawsze w takich terminach??? :facepalm: tylko raz trafiłem w lipcu :facepalm:

Opublikowano

odnośnie street view tutaj auto z właścicielem :decayed:

leleq.jpg

Opublikowano
Opublikowano

slo, opanowałem już robienie zaprawek aerografem więc :whistling: nie będzie problemów z twoim autem :)

Opublikowano

elegancko :) Ale to jeszcze chwila czasu bo na razie nie mam siana

Opublikowano

Panowie potrzebuje pomocy, czy ktoś może mi powiedzieć jakie zawieszenie na przód (konkretnie dolne wahacze) mają trzpień w rozmiarze 16? kupiłem Ruvil'a z możliwością zwrotu oczywiście ale tam trzpień ma rozmiar 21:kwasny:

Opublikowano
Opublikowano
zajob mamy totalny i w dodatku tyły w rozwożeniu bo prawie tydzień moja padlina stała w warsztacie:kwasny:

A co się stało?

---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ----------

Od dzisiaj dostępne google street view w PL :) Odnaleźliście już swoją furkę ? :naughty:

Moja na starym setupie jeszcze:

http://i.imgur.com/HWcVfuM.jpg

Przyznać się kto stoi u Bart-Sa pod domem szarą b6 avant s-line na rs6 feldze ? :D

imrgur.com

Hahahaha Rafal-L :decayed: Ale to całkiem świeże zdjęcie - Rafał był u mnie pod koniec marca - remontowaliśmy jego skrzynię.

Opublikowano
zajob mamy totalny i w dodatku tyły w rozwożeniu bo prawie tydzień moja padlina stała w warsztacie:kwasny:

A co się stało?

spoko spoko na szczęście tu chodziło o auto firmowe, Bartku a może Ty mi powiesz coś więcej o tym co pisałem w poprzednim poście??

Opublikowano

A co się stało?

spoko spoko na szczęście tu chodziło o auto firmowe, Bartku a może Ty mi powiesz coś więcej o tym co pisałem w poprzednim poście??

To przypomnij bo nie widzę tego posta...