Arkadiush Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 chyba tak, zobaczę jeszcze bede dzwonił w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 arek ile dałeś za tą alkantare ? też będę musiał przeprowadzić ten mod ale zastanawiam się czy flock, czy alkantara czy plastidip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 arek ile dałeś za tą alkantare ? też będę musiał przeprowadzić ten mod ale zastanawiam się czy flock, czy alkantara czy plastidip 20 zł chyba za wsio.. a od Daniela nie bierzesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 k**wa zapomniałem o nich biore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 k**wa zapomniałem o nich biore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 na poprzedniej stronie jest link od Pepina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 na poprzedniej stronie jest link od Pepina a chodzi o ten temat o kosmetyce Toledo no teraz wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 jaki ostatnio zalatany jestem ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- Pany który lepszy? Meguiars Professional Paste Wax #16 czy Collinite 476? Bo ogólnie zdania podzielone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Trzeba woskować?? Ostatnio woskowane na początku lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Wygląda OK. Ja bym Colli wybrał Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Trzeba woskować?? Ostatnio woskowane na początku lutego http://s11.postimg.org/xn43bnhu7/20130510_135551.jpg Michał ile bierzesz za umycie i wosk auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Trzeba woskować?? Ostatnio woskowane na początku lutego http://s11.postimg.org/xn43bnhu7/20130510_135551.jpg Michał ile bierzesz za umycie i wosk auta? Z tym to tylko do variocustoms ---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 23:33 ---------- Wygląda OK. Ja bym Colli wybrałVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM To woskować czy nie? Wybiorę Colli, pisałeś ostatnio o jakichś preparatach do pianownicy, który nie atakuje wosku Kupiłbym z chęcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Trzeba woskować?? Ostatnio woskowane na początku lutego http://s11.postimg.org/xn43bnhu7/20130510_135551.jpg Michał ile bierzesz za umycie i wosk auta? Z tym to tylko do variocustoms a myślałem że to Ty :wink:trzeba będzie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Trzeba woskować?? Ostatnio woskowane na początku lutego http://s11.postimg.org/xn43bnhu7/20130510_135551.jpg Michał ile bierzesz za umycie i wosk auta? Z tym to tylko do variocustoms a myślałem że to Ty :wink:trzeba będzie chyba Volvo robię i robiłem sam, nikt inny go nie dotykał, ale robię tylko dla siebie ---------- Post dopisany at 23:49 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- Vario, a jakby np. najpierw zrobić auto woskiem koloryzującym, żeby takie minimalne ryski usunąć/zamaskować, a dopiero potem 2x collinite? Czy nie warto i od razu 2x collinite? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Trzeba woskować?? Ostatnio woskowane na początku lutego http://s11.postimg.org/xn43bnhu7/20130510_135551.jpg Michał ile bierzesz za umycie i wosk auta? Z tym to tylko do variocustoms a myślałem że to Ty :wink:trzeba będzie chyba Volvo robię i robiłem sam, nikt inny go nie dotykał, ale robię tylko dla siebie ---------- Post dopisany at 23:49 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- Vario, a jakby np. najpierw zrobić auto woskiem koloryzującym, żeby takie minimalne ryski usunąć/zamaskować, a dopiero potem 2x collinite? Czy nie warto i od razu 2x collinite? no wiadomo każdy dba o swoją brykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Arek, umycie auta i wosk to jest pikuś Jakbym miał grubsza robotę, typu auto w lustro czy polerka to od razu do Customs bym jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 A na huy 2x Colli? Co to da ? To jak byś kanapkę 2x masłem posmarował. Bez odpowiedniego przygotowania lakieru Colli zamiast 5-6 miesięcy trzyma 2-3 no może max 4. Ja mam auta zrobione i Colli od lata zeszłego roku jeszcze się ładnie trzymają. Teraz i tak mam inny patent Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi