variocustoms Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Panowie, lajkować i udostępniać www.facebook.com/rotiformpolska Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
Piechol Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 :hi:To ja tez coś udostepnie Blog fotograficzny mojej kobitki, ma kilka godzin, ale jest ładny model na pierwszej sesji Three Sixty Photography
Banan Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 ma ktoś może pożyczyć zestaw do wciskania tłoczków hamulcowych?
variocustoms Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 dzięki za wszystkie lajki i udostępnienie na profilu www.facebook.com/rotiformpolska, cieszę się, że mogę liczyć na ekipę z Wlkp
Arkadiush Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 Arek a ja dzisiaj na Ciebie nie trąbiłem tylko na pedała który mi wyjechał koło LO i lodów a ja na Ciebie trąbnąłem :hi:Panowie
Arkadiush Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 Ostatnio coś u nas pustkami świeci
rosool88 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 wieczorową porą...%%% we krwi krążą Arek jak rozmowa poszła?
Arkadiush Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 wieczorową porą...%%% we krwi krążą Arek jak rozmowa poszła? Wiesz co Rafi pozytywnie Szef wporzo ale da znać w tym miesiącu czy za miesiąc bo koleś odchodzi i zakłada firmę także jestem nastawiony na pozytyw +
rosool88 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 wieczorową porą...%%% we krwi krążą Arek jak rozmowa poszła? Wiesz co Rafi pozytywnie Szef wporzo ale da znać w tym miesiącu czy za miesiąc bo koleś odchodzi i zakłada firmę także jestem nastawiony na pozytyw + no to gitara z mandoliną powodzonka, mam nadzieję,że się nie przejedziesz:wink:
Arkadiush Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 wieczorową porą...%%% we krwi krążą Arek jak rozmowa poszła? Wiesz co Rafi pozytywnie Szef wporzo ale da znać w tym miesiącu czy za miesiąc bo koleś odchodzi i zakłada firmę także jestem nastawiony na pozytyw + no to gitara z mandoliną powodzonka, mam nadzieję,że się nie przejedziesz:wink: Nie nie przejadę kierownik z punktu u mnie polecił mnie także pozytywnie koleś wporzo i pozytywnie nastawiony do mnie był jestem nastawiony na + lepiej zaryzykować niż yebać na Orlenie
scq Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Pany co to za springi Eibach ew 153200 1VA? bo ja się nie znaju :whistling: ---------- Post dopisany at 11:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ---------- KBA 90492 już wiem
fantastic Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 ma ktoś może pożyczyć zestaw do wciskania tłoczków hamulcowych? a próbowałeś łyżka 2x montażowa np do opon ew 2 wkrętaki jakieś mocne ??
Rekomendowane odpowiedzi