Qbazulu Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Witam, ktoś chętny na mini spota "browarowego" przy Złotym Groszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyc_jan Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Witam, ktoś chętny na mini spota "browarowego" przy Złotym Groszu? eeee tam, podjedzcie do mnie na podolany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 kurde a ja sam pije :faceplam: a młody dopiero zasną. panowie znacie jakiegoś blacharza w p-ń potrzebuje wyciągnąć słupek i próg w uno + wymiana drzwi i jakieś tam malowanie, najlepiej jak najtaniej bo to uno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 kurde a ja sam pije :faceplam: a młody dopiero zasną. panowie znacie jakiegoś blacharza w p-ń potrzebuje wyciągnąć słupek i próg w uno + wymiana drzwi i jakieś tam malowanie, najlepiej jak najtaniej bo to uno Taniej znajdziesz jeżdżące uno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 zapożyczone z innego wątku Mercedes E320 Cdi | eBay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Kaju wiem o tym ale to nie moje bo już dawno poszło by na żyletki ale teściu jest uparty że to jest dobre auto i on innego nie chce masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Kaju wiem o tym ale to nie moje bo już dawno poszło by na żyletki ale teściu jest uparty że to jest dobre auto i on innego nie chce masakra To doradź teściowi, żeby skoczył do mięsnego, niech kupi trzy kilo smalcu i przesmaruje po dachu - MOŻE psy wpierdolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 mamy swój smalec bedzie taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 zapożyczone z innego wątku Mercedes E320 Cdi | eBay generalnie to nie widać merca na pierwszym zdjęciu:grin: a co do piwkowania pod groszem to gdybym wylądował w chacie trochę wcześniej to pewnie bym się pokusił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 co do piwka to umówmy sie wczesniej zebym dał rade dojechac z ogrodów i nie ma sprawy. nawet przywiozę otwieracz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Gwerty, nie udało się w Chryslerze ustawić opcji na xenony bo nie ma takiej opcji, może jakieś can-bus'y albo rezystory wpierdzielić w instalację ? co o tym myślisz? ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- BTW zapach masz do odbioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Gwerty, nie udało się w Chryslerze ustawić opcji na xenony bo nie ma takiej opcji, może jakieś can-bus'y albo rezystory wpierdzielić w instalację ? co o tym myślisz?---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- BTW zapach masz do odbioru Vario myślałeś coś tam o mnie? gwerty, Ty też daj znać co u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 jutro mam impreze integracyjna z roboty, szykują się niezłe balety hihihi tylko zastanawiam się jak do chaty wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Gwerty, nie udało się w Chryslerze ustawić opcji na xenony bo nie ma takiej opcji, może jakieś can-bus'y albo rezystory wpierdzielić w instalację ? co o tym myślisz?---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- BTW zapach masz do odbioru haha. canbusy to i tak rezystory w takim razie trzeba pomyśleć o rezystorach wpiętych równolegle z przetwornicą , żeby moc była symulowana na poziomie żarówki około 55w. ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- Gwerty, nie udało się w Chryslerze ustawić opcji na xenony bo nie ma takiej opcji, może jakieś can-bus'y albo rezystory wpierdzielić w instalację ? co o tym myślisz?---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- BTW zapach masz do odbioru Vario myślałeś coś tam o mnie? gwerty, Ty też daj znać co u Ciebie jestem jestem, i będę będę nawet w piątek jak by było miejsce i ktoś by dowiózł enkeli na sobotę moge kaskę oddac w realu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 co do piwka to umówmy sie wczesniej zebym dał rade dojechac z ogrodów i nie ma sprawy. nawet przywiozę otwieracz:decayed: To moze za tydzień na stylach piwko? A i auta jakies bendom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 jutro mam impreze integracyjna z roboty, szykują się niezłe balety hihihi tylko zastanawiam się jak do chaty wrócić odwieźć Cię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ja do ostrowa może , ale to raczej w ostatniej chwili ... ---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- jutro mam impreze integracyjna z roboty, szykują się niezłe balety hihihi tylko zastanawiam się jak do chaty wrócić odwieźć Cię? Ja miwlem impreze wczoraj na malcie ... raz na rok można taxi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 co do piwka to umówmy sie wczesniej zebym dał rade dojechac z ogrodów i nie ma sprawy. nawet przywiozę otwieracz:decayed: To moze za tydzień na stylach piwko? A i auta jakies bendom na style planowałem już kilka razy się pojawić. wiec czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi