Arkadiush Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 ja znalazłem dla siebie salonowego Alloroad'a ale niestety w tipie więc w 400 kuni wątpię, pewnie bezpieczne okolice 300+ jest jeden manual ale z ameryki i nie wiem czy warto się w to pchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Plany są takie, żeby mieć trochę koników i lepszy lakier niż teraz, ale żeby nie zjadły mnie koszta to coś w gazie, a słyszałem że te silniki się lubią z gazem Właśnie, kiedy wracasz ? 5 lipca - prosto do garażu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 słyszałem że na dłużej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 słyszałem że na dłużej ? Zostaję już w PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 ja znalazłem dla siebie salonowego Alloroad'a ale niestety w tipie więc w 400 kuni wątpię, pewnie bezpieczne okolice 300+ jest jeden manual ale z ameryki i nie wiem czy warto się w to pchać A6 C5 2.7TT?? Dlaczego Ameryka odpada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Plany są takie, żeby mieć trochę koników i lepszy lakier niż teraz, ale żeby nie zjadły mnie koszta to coś w gazie, a słyszałem że te silniki się lubią z gazem Właśnie, kiedy wracasz ? Się lubią, 1.8T mogę potwierdzić osobiście. Dasz w Q będzie w serii 180, a tutaj przekroczyć 2 z przodu nie trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witajcie chłopaki mam taką do was sprawe mieszka ktoś w okolicach ulicy miechowskiej znalazłem błotnik tylko że koleś nie chcę go wogóle wysłać miałbym taką prośbę żeby ktoś go odebrał i wysłał oczywiście nie za darmo pozdrawiam Wysłane za pomocą Tapatalk z Samsung Xcover2 4.1.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 A ruville ? podobna jakość co SKF ? we wrześniu audi i tak idzie na sprzedaż. No w takich okolicznościach - może być Ruville. ...a co następne? Rouville, to firma dla któej robią inne firmy .. np INO , a INA to robi oryginał, tak samo Gates, rolki ma INA ... 2 lata temu wymieniałem rolki i pasek - z racji awaryjnej sytuacji wakacyjnej (pasek padł w trasie) i miałęm jeden dzień przerwy urlopowej żeby ponaprawić to kupowałem co jest .. i mam Rouvlle, Gates i INA ... a na każdym podzespole rolki są INA ... tak jak zdjąłem oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 cześć super Bartek że już na stałe wracasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ---------- cześć super Bartek że już na stałe wracasz to trzeba grilla zorganizować z tego powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ---------- cześć super Bartek że już na stałe wracasz to trzeba grilla zorganizować z tego powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ---------- cześć super Bartek że już na stałe wracasz to trzeba grilla zorganizować z tego powodu http://2.bp.blogspot.com/-9bRjuOlH4SY/UFH9V94Mv3I/AAAAAAAAULI/5zURaYus9vY/s1600/h1syO8a0.jpeg Tomek chcesz dać swoją felgę do grilla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Łobuzy talib1990 dla mnie to drugi koniec Poznania. moze ktos z Lubonie lub okolic pomoze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Łobuzytalib1990 dla mnie to drugi koniec Poznania. moze ktos z Lubonie lub okolic pomoze... dla mnie z 80 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 No wlasnie. Koles dziwny bo wyslac nie chce... dalbym mu za wysylke i na flache ale ni c**ja... Wysłane za pomocą Tapatalk z Samsung Xcover2 4.1.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 No wlasnie. Koles dziwny bo wyslac nie chce... dalbym mu za wysylke i na flache ale ni c**ja...Wysłane za pomocą Tapatalk z Samsung Xcover2 4.1.2 na pewno ktoś od nas Ci pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Mam taka nadzieje Wysłane za pomocą Tapatalk z Samsung Xcover2 4.1.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 ja mogę podjechać jeśli to blisko Lubonia ale pod koniec tyg ewen czwartek ---------- Post dopisany at 10:59 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ---------- kurcze tylko że to raczej nie za blisko Lubonia ale może podjadę jak znajdę chwilę bo to Starołęka i to obrzeża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi