Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 http://imageshack.us/a/img32/3134/img6507u.jpg AUDI A4 TDI KREMOWA SKÓRA,S-LINE XENON,18ALU,BOSE (3324365922) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to nie jest czasem auto wentyla ???? Nie - Marka Konwy. Zakładałem zewnętrzny pakiet S line. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 dla mnie to kontakt ze światem nie licząc forum no i dobry środek do promowania Vario Customs i Rotiform Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 dzisiaj bez FB to jak bez ręki ale są jeszcze ludzie co z FB nie korzystają, trochę się dziwię Bartek - ale po co mi to... Jeden portal już mam - tak jak napisałem, kontakt jest. Nie ruszają mnie portale społecznościowe... Wystarczająco dużo czasu zabiera mi A4K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Podzielam zdanie Vario. Doskonałe narzędzie reklamowe i marketingowe. Poza tym kicha;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 dla mnie to kontakt ze światem nie licząc forum no i dobry środek do promowania Vario Customs i Rotiform Polska Pod kątem reklamy - może kiedyś. Jakbym teraz założył konto z myślą o tym, to nie miałbym już na nic czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 ...nie ogłaszam się bo roboty póki co jest dosyć bez tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 dzisiaj bez FB to jak bez ręki ale są jeszcze ludzie co z FB nie korzystają, trochę się dziwię Bartek - ale po co mi to... Jeden portal już mam - tak jak napisałem, kontakt jest. Nie ruszają mnie portale społecznościowe... Wystarczająco dużo czasu zabiera mi A4K Bartek ma telefon i wystarczy 24/7 h :polew: i kontakt z całą Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 dzisiaj bez FB to jak bez ręki ale są jeszcze ludzie co z FB nie korzystają, trochę się dziwię Bartek - ale po co mi to... Jeden portal już mam - tak jak napisałem, kontakt jest. Nie ruszają mnie portale społecznościowe... Wystarczająco dużo czasu zabiera mi A4K Bartek ma telefon i wystarczy 24/7 h :polew: i kontakt z całą Polska Się śmiej... Dzwoni wiara 23/24.... 5 rano... ---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- ...dobrze, że żona wyrozumiała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 dzisiaj bez FB to jak bez ręki ale są jeszcze ludzie co z FB nie korzystają, trochę się dziwię Bartek - ale po co mi to... Jeden portal już mam - tak jak napisałem, kontakt jest. Nie ruszają mnie portale społecznościowe... Wystarczająco dużo czasu zabiera mi A4K Ja bym fejsa nie nazywał portalem społecznościowym. Bardziej informacyjno - marketingowo - społecznościowy Po wejściu i 5min wiem wszystko co się dzieje na świecie, nowe imprezy, nadchodzące koncerty, zdjęcia, relacje, wywiady, totalnie wszystko. TV/Radio/gazeta tego nie daje w taki sposób - facebook daje możliwość spersonalizowania tego co nas interesuje i to jest fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 dzisiaj bez FB to jak bez ręki ale są jeszcze ludzie co z FB nie korzystają, trochę się dziwię Bartek - ale po co mi to... Jeden portal już mam - tak jak napisałem, kontakt jest. Nie ruszają mnie portale społecznościowe... Wystarczająco dużo czasu zabiera mi A4K Bartek ma telefon i wystarczy 24/7 h :polew: i kontakt z całą Polska Się śmiej... Dzwoni wiara 23/24.... 5 rano... Bartek ja się uśmiecham zawsze pod telefonem jesteś zawszę dostępny ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- W Słupcy koleś coś takiego ma na sprzedaż Oferta - BMW 320 - BMW E36 320i Cabrio Individual DakarGelb II Wersja: Convertible Rok: 1998 silnik :m52b20 150KM Kolor: DakarGelb 2 Katalizator nr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Bartek, ja do Ciebie nie piję, nie jesteś jak widać jedynym przypadkiem, ale co do firmy to jest opcja na darmową reklamę, nie wiem jak by się w przypadku twojej sprawdziło, w mojej się sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 dzisiaj bez FB to jak bez ręki ale są jeszcze ludzie co z FB nie korzystają, trochę się dziwię Bartek - ale po co mi to... Jeden portal już mam - tak jak napisałem, kontakt jest. Nie ruszają mnie portale społecznościowe... Wystarczająco dużo czasu zabiera mi A4K Ja bym fejsa nie nazywał portalem społecznościowym. Bardziej informacyjno - marketingowo - społecznościowy Po wejściu i 5min wiem wszystko co się dzieje na świecie, nowe imprezy, nadchodzące koncerty, zdjęcia, relacje, wywiady, totalnie wszystko. TV/Radio/gazeta tego nie daje w taki sposób - facebook daje możliwość spersonalizowania tego co nas interesuje i to jest fajne Za dużo czasu wolnego masz Mi ledwie starcza na A4K a co dopiero jeszcze czytanie co się dzieje na Świecie (od Was się dowiem ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 dzisiaj bez FB to jak bez ręki ale są jeszcze ludzie co z FB nie korzystają, trochę się dziwię Bartek - ale po co mi to... Jeden portal już mam - tak jak napisałem, kontakt jest. Nie ruszają mnie portale społecznościowe... Wystarczająco dużo czasu zabiera mi A4K Bartek ma telefon i wystarczy 24/7 h :polew: i kontakt z całą Polska Się śmiej... Dzwoni wiara 23/24.... 5 rano... Bartek ja się uśmiecham zawsze pod telefonem jesteś zawszę dostępny ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- W Słupcy koleś coś takiego ma na sprzedaż Oferta - BMW 320 - BMW E36 320i Cabrio Individual DakarGelb II Wersja: Convertible Rok: 1998 silnik :m52b20 150KM Kolor: DakarGelb 2 Katalizator nr Beema Kowalczyka jest jedną z nielicznych, która nawet trochę mi się podoba. Zrobiona schludnie i ze smakiem jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 dzisiaj bez FB to jak bez ręki ale są jeszcze ludzie co z FB nie korzystają, trochę się dziwię Bartek - ale po co mi to... Jeden portal już mam - tak jak napisałem, kontakt jest. Nie ruszają mnie portale społecznościowe... Wystarczająco dużo czasu zabiera mi A4K Ja bym fejsa nie nazywał portalem społecznościowym. Bardziej informacyjno - marketingowo - społecznościowy Po wejściu i 5min wiem wszystko co się dzieje na świecie, nowe imprezy, nadchodzące koncerty, zdjęcia, relacje, wywiady, totalnie wszystko. TV/Radio/gazeta tego nie daje w taki sposób - facebook daje możliwość spersonalizowania tego co nas interesuje i to jest fajne Popieram To(HaSlohow)masz ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- Beema Kowalczyka jest jedną z nielicznych, która nawet trochę mi się podoba. Zrobiona schludnie i ze smakiem jak dla mnie. mi również się podoba fajnie zrobiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Bartek, ja do Ciebie nie piję, nie jesteś jak widać jedynym przypadkiem, ale co do firmy to jest opcja na darmową reklamę, nie wiem jak by się w przypadku twojej sprawdziło, w mojej się sprawdza Bez stresu - tłumaczę swoje podejście. Pod kątem kontaktu ze starymi znajomymi (=chwaleniem się dziećmi/domem/samochodem) - to mnie nie rajcuje. Reklama - jak najbardziej. Ale nie teraz i nie w tym momencie (nie jestem w stanie obrobić więcej aut). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 za dużo wolnego, moja żona się już wnerwia, że w niedzielę wieczorem wysyłam oferty na felgi itp. itd. cieszę się, że ktoś się interesuje sprzedałem już jeden komplet za 30700 zł do RS6tki i to dzięki FB między innymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 za dużo wolnego, moja żona się już wnerwia, że w niedzielę wieczorem wysyłam oferty na felgi itp. itd. cieszę się, że ktoś się interesuje sprzedałem już jeden komplet za 30700 zł do RS6tki i to dzięki FB między innymi Bartku - to było do slo i odnośnie tego co napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 za dużo wolnego, moja żona się już wnerwia, że w niedzielę wieczorem wysyłam oferty na felgi itp. itd. cieszę się, że ktoś się interesuje sprzedałem już jeden komplet za 30700 zł do RS6tki i to dzięki FB między innymi Vario reklama jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ale gdzie on patrzy... No gdzie on patrzy no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/935917_540933335953134_498671006_n.jpg :facepalm: wez mnie Arek nie kompromituj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi