shymbii Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Czy czerwone Audi nr rej. C0 APPLE to ktoś z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 chcialbym byc kiedys w jego sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Marcin kto by nie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 No to może jakaś robótka w weekend ? Tak się wymienia pasek klinowy! - YouTube ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 10:49 ---------- ... za tydzień w niedzielę jest impreza https://www.facebook.com/events/657506344260305/?ref=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shymbii Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Czy jutro jakies spotkanie sie odbywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 za tydzień w niedzielę jest impreza https://www.facebook.com/events/657506344260305/?ref=3 Pozycja obowiązkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 może ktoś wrzucić foto z ETKi z rysunkiem gdzie jest pompa wody i kolo pasowe tejże pompy w 3.0 TDI? czy nie am tam jakiś podkładek dystansujących pomiędzy pompą i kołem? i nr samego koła bo już nerwicy dostaje, 3 pasek mi zjadło <wkurzony> :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 może ktoś wrzucić foto z ETKi z rysunkiem gdzie jest pompa wody i kolo pasowe tejże pompy w 3.0 TDI? czy nie am tam jakiś podkładek dystansujących pomiędzy pompą i kołem? i nr samego koła bo już nerwicy dostaje, 3 pasek mi zjadło <wkurzony> :/ podaj maila na PW to wyślę rysunek, przynajmniej spróbuję znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Problem z pukaniem rozwiązany. Ostatecznie okazało się że winne były klocki MS. Były tak jakby z 1 mm większe co powodowało luzy na jarzmie stąd pukanie. Tak że raczej nie polecam na przyszłość. Nie wiem czy moje akurat takie były czy co. Przy okazji wpadły na przód wentyle z nowymi zaciskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 panowie potrzebuje porady szukam auta w rozmiaze kombi do 4 max 5 tyś zł gaz ew, diesel z klimą które nie bedzie poskładane z 5 bedzie sie dało jeździć, szukam na allegro ale nic ciekawego nie widzę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 skubii bo ciekawych raczej w tej cenie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shymbii Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 skubiii89, możesz celować w taki wynalazek jak Fiat Marea Weekend. W razie czego mogę pomóc przy ocenie egzemplarza, bo jako wieloletni użytkownik trochę się znam na autach z grupy Bravo/Brava/Marea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Czy jutro jakies spotkanie sie odbywa? gdybyscie cos kombinowali robcie na 17-18 godzine to sie tez zjawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 panowie potrzebuje porady szukam auta w rozmiaze kombi do 4 max 5 tyś zł gaz ew, diesel z klimą które nie bedzie poskładane z 5 będzie sie dało jeździć, szukam na allegro ale nic ciekawego nie widzę :/ z własnego doświadczenia mogę polecić vw passat b4 z ostatnich lat . miejsca dużo, klima. mało pali w naprawach prosty, części tanie. tylko ciężko znaleźć auto bez przygód i niezgnite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 witam Qbazulu muszę podlecieć do Ciebie jakoś w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi