shymbii Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ja mogę użyczyć VAGa w razie czego. Gdzie w P-niu wymienią mi pompę paliwa? Byłem w paru miejscach i jak im mówię, że jest vp44, to nie chcą się tego podjąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Bartek szczerze to jedyny zakład który jest ok jest w przybrodzie koło poznania, a tak to jeszcze nie spotkałem z dobrym u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Witam:hi: Czy takie chłodnice podejdą do mojego manuala? W aukcji niby ze automat, a to jakaś różnica? AUDI A4 B6 1.9TDI AUT. CHŁODNICA WODY KLIMATYZACJI (3468302901) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. No i... potrzebuje ten element zaznaczony strzałką na zdjęciu, jak on się nazywa i czy jest szansa go osobno kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 porównaj na innych aukcjach, w 3.0/2.7 tdi automaty miały dwa wentylatory, w manualu jeden. a to na dle to tez nie wiem jak nazwać, belka dolna? dolne wzmocnienie pasa przedniego? wiem ze tam idzie powietrze z turbo do coolera, ale nie wiem jak to nazwać ogólnie powinno być raczej w komplecie z całym pasem przednim jak koś sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 W ETCE to się nazywa jakoś rurą IC, czy łącznik rury IC coś w ten deseń. Czy w komplecie to bym się kłócił bo są to dwa osobne elementy. Nie są razem połączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ja mogę użyczyć VAGa w razie czego. Gdzie w P-niu wymienią mi pompę paliwa? Byłem w paru miejscach i jak im mówię, że jest vp44, to nie chcą się tego podjąć... zapytaj woytech.pl i/lub Szukała na Piątkowie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 A4 QUATRO 1.8T 190PS BEX^6 BIEGÓW^FUL OPCJA^NIEMCY (3524528299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. warte to jakiejkolwiek uwagi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Całkiem fajne, mało km, pytanie ile skręcony licznik, koła, radio i kiera do zmiany Wyklepane na Variofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 wiadomo że do zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 A4 QUATRO 1.8T 190PS BEX^6 BIEGÓW^FUL OPCJA^NIEMCY (3524528299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. warte to jakiejkolwiek uwagi ? wygląda na wypraną tapicerkę .. więc trudno powiedzieć .. ale można porównać z moją alcantarą i mogłoby brakować trochę km na tym liczniku ale trudno to ocenić ... mówię o fotelu kierowcy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Karol: Bosch Service Szukała opinie komentarze / Poznań, Stróżyńskiego 10 / Piątkowo / nabicie, odgrzybianie klimatyzacji / wymiana opon Tomasz bex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Panowie szukam pracy w Poz. Wie ktoś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraker Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja mogę użyczyć VAGa w razie czego. Gdzie w P-niu wymienią mi pompę paliwa? Byłem w paru miejscach i jak im mówię, że jest vp44, to nie chcą się tego podjąć... Witam. Polecam Diesel Serwis, Naprawa wtryskiwaczy, Pomp wtryskowych| ASO Wachowiak On Ci wszystko zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Slo ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Leci ktoś w sobote na Style'd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shymbii Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dzięki wszystkim za namiary na warsztaty. Pewnie jakoś w tygodniu się wybiorę na wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Leci ktoś w sobote na Style'd ? co to? gdzie to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Style'd. Jest to pierwsza impreza organizowana przez ekipę STYLEPOZNAN. Celem imprezy jest zgromadzenie najciekawszych projektów aut wszystkich marek w bardzo klimatycznym miejscu. Impreza jest jednodniowa. Airport Biernat ul. Poznańska 3, 62-023 Gadki więcej tu https://www.facebook.com/events/657506344260305/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi