nike21 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 no co Wy chlopaki?? nigdy na fantomie nie cwiczyliscie usta-usta?? [br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 22:05_________________________________________________kiedys nawet pamietalem ile ucisniec i wdechow... w dodatku w pojedynke jak sie robi i we dwoje... ja cwiczylem na kolezankach :gwizdanie: Żyją? pierdza do dzisiaj
Musashi Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 no co Wy chlopaki?? nigdy na fantomie nie cwiczyliscie usta-usta?? [br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 22:05_________________________________________________kiedys nawet pamietalem ile ucisniec i wdechow... w dodatku w pojedynke jak sie robi i we dwoje... ja cwiczylem na kolezankach :gwizdanie: Żyją? no usta usta, to nie operacja pozaustrojowa na sercu
Madas Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 pierdza do dzisiaj czemu pierdzą .... grochu im zapodał ??
Yelo Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 no co Wy chlopaki?? nigdy na fantomie nie cwiczyliscie usta-usta?? [br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 22:05_________________________________________________kiedys nawet pamietalem ile ucisniec i wdechow... w dodatku w pojedynke jak sie robi i we dwoje... ja cwiczylem na kolezankach :gwizdanie: Żyją? pierdza do dzisiaj Pytanie czym?
Musashi Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 ja cwiczylem na kolezankach :gwizdanie: damski bokser ty tu cwaniak (dopisz sobie standardzik do rachunku) nie manipuluj cytatami
Madas Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 jaaa chyba pierdalne sobie focha :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 no co Wy chlopaki?? nigdy na fantomie nie cwiczyliscie usta-usta?? [br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 22:05_________________________________________________kiedys nawet pamietalem ile ucisniec i wdechow... w dodatku w pojedynke jak sie robi i we dwoje... ja cwiczylem na kolezankach :gwizdanie: Żyją? pierdza do dzisiaj nike taki duzy chlpczyk jestes. a nie wiesz co i jak. na najblizszym spocie pozycze tobie ksiazeczke: "co kazdy chlopiec wiedziec powinien"
Madas Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 to ja też chcę poczytac [br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 22:21_________________________________________________a może czytanie na głos jak w szkole podstawowej
Yelo Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 ja cwiczylem na kolezankach :gwizdanie: damski bokser ty tu cwaniak (dopisz sobie standardzik do rachunku) nie manipuluj cytatami To jest całość cytatu
nike21 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 no co Wy chlopaki?? nigdy na fantomie nie cwiczyliscie usta-usta?? [br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 22:05_________________________________________________kiedys nawet pamietalem ile ucisniec i wdechow... w dodatku w pojedynke jak sie robi i we dwoje... ja cwiczylem na kolezankach :gwizdanie: Żyją? pierdza do dzisiaj nike taki duzy chlpczyk jestes. a nie wiesz co i jak. na najblizszym spocie pozycze tobie ksiazeczke: "co kazdy chlopiec wiedziec powinien" pani na biologii kiedys nam czytala :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 to ja też chcę poczytac [br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 22:21_________________________________________________a może czytanie na głos jak w szkole podstawowej Co czytaliście na głos? Świerszczyki?
Musashi Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 no co Wy chlopaki?? nigdy na fantomie nie cwiczyliscie usta-usta?? [br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 22:05_________________________________________________kiedys nawet pamietalem ile ucisniec i wdechow... w dodatku w pojedynke jak sie robi i we dwoje... ja cwiczylem na kolezankach :gwizdanie: Żyją? pierdza do dzisiaj nike taki duzy chlpczyk jestes. a nie wiesz co i jak. na najblizszym spocie pozycze tobie ksiazeczke: "co kazdy chlopiec wiedziec powinien" pani na biologii kiedys nam czytala :gwizdanie: ale chyba pszczolke maje
Madas Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 ja cwiczylem na kolezankach :gwizdanie: damski bokser ty tu cwaniak (dopisz sobie standardzik do rachunku) nie manipuluj cytatami To jest całość cytatu no właśnie nie wiem o co koledze chodzi
Yelo Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 ale chyba pszczolke maje Tą co lubiła bzyka... tzn. bzyczeć?
nike21 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 no co Wy chlopaki?? nigdy na fantomie nie cwiczyliscie usta-usta?? [br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 22:05_________________________________________________kiedys nawet pamietalem ile ucisniec i wdechow... w dodatku w pojedynke jak sie robi i we dwoje... ja cwiczylem na kolezankach :gwizdanie: Żyją? pierdza do dzisiaj nike taki duzy chlpczyk jestes. a nie wiesz co i jak. na najblizszym spocie pozycze tobie ksiazeczke: "co kazdy chlopiec wiedziec powinien" pani na biologii kiedys nam czytala :gwizdanie: ale chyba pszczolke maje nie pszczolke... ale jeszcze ogladalismy "bylo sobie zycie"
Yelo Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 no właśnie nie wiem o co koledze chodzi To osłabia pozycję cesarza :gwizdanie:
Madas Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 ale chyba pszczolke maje Tą co lubiła bzyka... tzn. bzyczeć? świntuch ....jesteś u pani
Madas Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 nie pszczolke... ale jeszcze ogladalismy "bylo sobie zycie" dobry dreszczowiec też oglądaliśmy w podstawówie :>
Rekomendowane odpowiedzi