Musashi Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 :polew: jeszcze przez przypadek orientacje zmienisz nie ma szans , po pijaku skojarzę jeszcze co bułeczka ,a co parówka hyhyhy :polew: jeszcze przez przypadek orientacje zmienisz nie ma szans , po pijaku skojarzę jeszcze co bułeczka ,a co parówka hyhyhy nooo... jeszcze hot doga ci się zachce i będzie prze***--chlapane co za swińtuchy
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 musashi pytałem Ciebie o czujnik poziomowania, możesz mi coś poradzić??
Musashi Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 musashi pytałem Ciebie o czujnik poziomowania, możesz mi coś poradzić?? no moze vario-wać
Madas Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 musashi pytałem Ciebie o czujnik poziomowania, możesz mi coś poradzić?? no właśnie czytałem że ponownie wariuje ciekawe czemu ....
Musashi Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 musashi pytałem Ciebie o czujnik poziomowania, możesz mi coś poradzić?? no właśnie czytałem że ponownie wariuje ciekawe czemu .... nastroj kierowcy mu sie udziela
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Był spokój ale gołoledź na A2 sprawiła ponowne variowanie, do Kalisza dojechałem na DRL i wkurzającym piszczeniem kontrolki od xenonów.
pawlik79 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 a dobrze, powoli mam juz dość tego siedzenia na chacie. Musashi do ciebie bede mial kilkanascie pytań odnośnie poprawnych parametrów pracy silnika, ale dobrze by bylo jak bysmy sie na gg zgadali, moze i sie spotkali w tygodniu ja dluższe vagowanie
Musashi Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Był spokój ale gołoledź na A2 sprawiła ponowne variowanie, do Kalisza dojechałem na DRL i wkurzającym piszczeniem kontrolki od xenonów. albo czujnik stracil szczelnosc, i dostal wody, albo jego konektor. VAG - prawde powie [br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 14:05_________________________________________________ a dobrze, powoli mam juz dość tego siedzenia na chacie. Musashi do ciebie bede mial kilkanascie pytań odnośnie poprawnych parametrów pracy silnika, ale dobrze by bylo jak bysmy sie na gg zgadali, moze i sie spotkali w tygodniu ja dluższe vagowanie masz GG do mnie?
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Nie mam ale do mnie możesz napisać
Iverson Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Nie mam ale do mnie możesz napisać a co jest w nagłówku strony??
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 To ta pogoda, nie widzę nagówka i jeszcze proszę co by musashi do mnie pisał hihi
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Azunia wiem przzecież, niechcący się wtrybiłem w drugą rozmowę, pomroczność jasna mnie chwyciła
Azunia Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Azunia wiem przzecież, niechcący się wtrybiłem w drugą rozmowę, pomroczność jasna mnie chwyciła no to ok
Madas Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Azunia Wy z Yelo jesteście poślubie??
Rekomendowane odpowiedzi