Arkadiush Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Opublikowano 26 Listopada 2013 Witam:-) Na lepszy wieczór...;-) dobrze byłoby to zobaczyć na oczy ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- Marcin jak tam lampy ?
variocustoms Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 jeszcze nie, nie mam parcia na sprzedaż, do tego nowego auta co bym chciał to mi z 60k braknie
niestandardowy Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 hehehheh, no to masz troszke do dolozenia ja tez zmienilbym auto ale ... wlasnie ale parcia nie ma ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- arek, o ktore Ci chodzi lampy? xenon czy ledy?
Arkadiush Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Opublikowano 26 Listopada 2013 arek, o ktore Ci chodzi lampy? xenon czy ledy? a to już tak poleciałeś do przodu stary ? oj to ja nie w temacie
variocustoms Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 niestendardowy, ja lubię moje auto więc nawet jak byłby klient to ciężko by się było z autem rozstać
niestandardowy Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 no polecialem, ale juz SOBIE obiecuje ze nic rezac nie bede :decayed::decayed:
rosool88 Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Krwa mam już dosyć opieszałości pałek z szylinga...3 tyg i nic taka j**ana filozofia sprawdzić monitoring z 4 kamer i sprawdzić 16 samochodów...do tego czasu sprawca już mógł naprawić szkody i jeszcze ciężej będzie to ustalić...na to idą podatki ja się pytam?? na zbywanie poszkodowanego? przejde w niedozwolonym miejscu i już są gotowi żeby wj***ć parę stów mandatu darmozjady pier**lone......muszę się napić
niestandardowy Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 hehehehehh, rosool uspokoj sie
rosool88 Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 tylko tyle mi przychodzi na myśl
Arkadiush Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Opublikowano 26 Listopada 2013 Krwa mam już dosyć opieszałości pałek z szylinga...3 tyg i nic taka j**ana filozofia sprawdzić monitoring z 4 kamer i sprawdzić 16 samochodów...do tego czasu sprawca już mógł naprawić szkody i jeszcze ciężej będzie to ustalić...na to idą podatki ja się pytam?? na zbywanie poszkodowanego? przejde w niedozwolonym miejscu i już są gotowi żeby wj***ć parę stów mandatu darmozjady pier**lone......muszę się napić ano państwo w większości policyjne jak chcesz się napić poczekaj na nas to razem się napijemy
rosool88 Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 pije już w piątek na szczęście
Arkadiush Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Opublikowano 26 Listopada 2013 pije już w piątek na szczęście jak bede na week za 2 tygodnie to pijemy
Michu B5 Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 W Kole Fortuny uczestnicy przedstawiają się: - K jak Krzysztof. - Proszę pana, dopiero później wybieramy literki, najpierw proszę się przedstawić... - K jak Krzysztof. - Proszę pana...! - Dobrze... Krzysztof Kajak.
rosool88 Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 to mi trochę poprawiłeś humor na wieczór:grin:
Arkadiush Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Opublikowano 26 Listopada 2013 Tomek czemu nie założyłeś nowego tematu swojego o new car ?
slo Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Tomek czemu nie założyłeś nowego tematu swojego o new car ?
Arkadiush Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Opublikowano 26 Listopada 2013 Tomek czemu nie założyłeś nowego tematu swojego o new car ? nie śmiej się tylko pokaż bestię następczyni b6 ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- Vario jak amerykan ?
Bart-S Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 :siema:Pozdrawiam Was ciule Rozumiem, że pisałeś że słownikiem i Ci poprawił z "czule" na "ciule", bo przecież nie chciałeś być niemily:grin:. Gdzie się teraz bujasz, wazniaku? Setubal pod Lizboną - odbieramy nową linkę montażową dla Audi TT
Rekomendowane odpowiedzi