Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mapy do RNS-D można łatwo ściągnąć i nagrać clonem na CD - nie ma takich jaj jak w przypadku map do RNS-e :wink:

---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ----------

Pany - chce sie przejechać na jeden dzień do Berlina w niedziele żeby połazić. Macie jakiś sprawdzony parking jak najbliżej centrum? Albo gdzieś przy metrze?

Jak myśli też o zakupach, to niedziela odpada, bo 90% sklepów zamknięte :kwasny:

Fajny parking ma KaDeWe, do tego o ile dobrze pamiętam nie płatny, lecz to nie ścisłe centrum. Na "Kudamie" Kudammstrasse~~ :wink:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bez zakupów - tylko łazenie + browarki :decayed: A jak jest z tym wjazdem do miasta? Da sie tylko z zielona naklejką czy w ogóle sie nie da?

Opublikowano

Panowie macie jakieś namiary w necie na mapy do bns 5.0 i ewentualnie jakiś soft??

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Grzesiu na ten licznik kiedy wstępnie można gadać? :whistling:

Opublikowano

Zobacz: Potrącił pijaną ciężarną, bo uciekał? - Wykop.pl

nosz do ciężkiej k**wy nędzy co się dzieje w tym kraju ? ...... ja pier**le !.

najpierw pijany dresiarz w beemce zabija 6 osób.

Potem jacyś patole kręcą bączki mercem i zahaczają matkę z dzieckiem, dziecko nie żyje.

Teraz dowiadujemy się że grupa najebanych łódzkich zwyroli atakuje bezbronnych ludzi samochodach

je jebie.

Opublikowano
  • Autor
Zobacz: Potrącił pijaną ciężarną, bo uciekał? - Wykop.pl

nosz do ciężkiej k**wy nędzy co się dzieje w tym kraju ? ...... ja pier**le !.

najpierw pijany dresiarz w beemce zabija 6 osób.

Potem jacyś patole kręcą bączki mercem i zahaczają matkę z dzieckiem, dziecko nie żyje.

Teraz dowiadujemy się że grupa najebanych łódzkich zwyroli atakuje bezbronnych ludzi samochodach

je jebie.

w radiu słyszałem że na kilkaset takich przypadków to pojedyncze osoby dostały tylko wyrok a reszta niewinna :facepalm:

Opublikowano
Mapy do RNS-D można łatwo ściągnąć i nagrać clonem na CD - nie ma takich jaj jak w przypadku map do RNS-e :wink:

---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ----------

Pany - chce sie przejechać na jeden dzień do Berlina w niedziele żeby połazić. Macie jakiś sprawdzony parking jak najbliżej centrum? Albo gdzieś przy metrze?

Witam Panowie!

Jeśli chodzi o mapę do RNS-D to masakra!! Ja osobiście nagrałem chyba 20 map i żadna nie startuje. Podobno Clon CD czy inny program wraz z odpowiednim profilem to nie wszystko bo jeszcze jest potrzebna odpowiednia nagrywarka (jakieś tam stare ). Wyhaczyłem gościa z alledrogo do sprzedaje nagrywane za 70 zł i podobno z gwarancją rozruchową;-)

Opublikowano

Ja faktycznie ostatnio wypalalem z 7 lat temu na stacjonarce za czasów B6, ale nigdy nie było problemów... :eusathink:

Opublikowano

Tomasz, kiedys mi przesylales rozpiske zarowek we wnetrzu do audi, masz to jeszcze?

Opublikowano
Bez zakupów - tylko łazenie + browarki :decayed:A jak jest z tym wjazdem do miasta? Da sie tylko z zielona naklejką czy w ogóle sie nie da?

Wjedziesz bez problemu. Generalnie jak nie będą sobie kontrolowali to nic się nie stanie, ale jak akurat będziesz mieć pecha i będzie łapanka no to mandacik wjedzie. Naklejkę możesz wyrobić w Berlinie, koszt jakieś 4-5 euro, ale w niedziele odpada, ale możesz np w Luboniu jest gdzieś stacja kontroli pojazdów, gdzie za 74pln też możesz kupić 100% legalną naklejkę :wink:

Opublikowano
Tomasz, kiedys mi przesylales rozpiske zarowek we wnetrzu do audi, masz to jeszcze?

B6_Light_Position-Final.jpg

Opublikowano

dziekuje :) zamawiam ledy od TOMNIK gdyby ktos byl chetny mozna do paczki dorzucic...

---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ----------

Tomasz, a nie masz czegos takiego do polo? :)

Opublikowano

Witam Panowie!

Jeśli chodzi o mapę do RNS-D to masakra!! Ja osobiście nagrałem chyba 20 map i żadna nie startuje. Podobno Clon CD czy inny program wraz z odpowiednim profilem to nie wszystko bo jeszcze jest potrzebna odpowiednia nagrywarka (jakieś tam stare ). Wyhaczyłem gościa z alledrogo do sprzedaje nagrywane za 70 zł i podobno z gwarancją rozruchową;-)

no dobra nagrywarka to podstawa , później odpowiedni firmware ....

ja mogę zaryzykować nagrywanie i w razie co jakąś finkę ;)

Opublikowano
Bez zakupów - tylko łazenie + browarki :decayed:A jak jest z tym wjazdem do miasta? Da sie tylko z zielona naklejką czy w ogóle sie nie da?

Wjedziesz bez problemu. Generalnie jak nie będą sobie kontrolowali to nic się nie stanie, ale jak akurat będziesz mieć pecha i będzie łapanka no to mandacik wjedzie. Naklejkę możesz wyrobić w Berlinie, koszt jakieś 4-5 euro, ale w niedziele odpada, ale możesz np w Luboniu jest gdzieś stacja kontroli pojazdów, gdzie za 74pln też możesz kupić 100% legalną naklejkę :wink:

Lepiej wyrobić i mieć spokój, w centrum jest tyle kamer, że zaraz Cię wyhaczą bez naklejki, a mandacik min. 40EUR.

Sprawdź sobie gdzie na wlocie do miasta od Twojej strony jest TUV, Dekra, albo warsztat, który wydaje naklejki i po problemie, pokazujesz dokumenty, płacisz 5-15EUR i dostajesz naklejkę z numerami pojazdu, ja do busa za żółtą zapłaciłem 8EUR.

Do końca 2014 auta zarejestrowane za granicą mogą wjeżdżać na żółtych naklejkach. Miast z ograniczeniem jest coraz więcej, więc lepiej mieć

Opublikowano
:hi: każdy co innego pisze :grin: przed chwilą gadałem ze znajomą, która mieszka w Berlinie od kilku miesięcy i mówi, że jej kumpel jeździ pół roku bez naklejki i spokój... Jak będzie stacja w miarę po drodze i koszt ok 5-10 EUR to wole kupić, ale jak mam się babrać teraz za połowe ceny ewentualnego mandatu to mi się nie chce :whistling:
Opublikowano

Większość miast ma już zieloną, ja starą ciężarówka cały rok do kilku miast wjeżdżałem z żółtą, policje mijałem i spokój był :-) ale jak bedziesz w godzinach pracy jechać to powinieneś dostać bez problemu. Tylko pytanie czy dostaniesz zieloną bo już widziałem B7-ki na żółtej nalepce :wink:

Opublikowano

Będę jechać na 100% w niedziele także z godzinami pracy d*pa... A zielona należy sie niby dislom z pierwsza rejestracja od 1.1.2006 i spełniającym normę euro 4 wiec sie łapie na styk prawie :wink:

---------- Post dopisany at 20:00 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ----------

Niby znalazłem serwis otwarty 24h - potwierdze jak wrócę czy to prawda :)

TBumacz Google

Opublikowano
  • Autor

Witam Panowie :hi:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Ty dopiero z roboty wróciłeś ?:grin: