Arkadiush Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pijoki - u mnie Koronka się chłodzi w lodówce i nawet nie mam kiedy jej obalić trzeba odwiedzić Ciebie i napić się
Bart-S Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pijoki - u mnie Koronka się chłodzi w lodówce i nawet nie mam kiedy jej obalić trzeba odwiedzić Ciebie i napić się Jutro Szymanek wlatuje ale z picia niestety nici (na nockę do pracy ).
Arkadiush Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pijoki - u mnie Koronka się chłodzi w lodówce i nawet nie mam kiedy jej obalić trzeba odwiedzić Ciebie i napić się Jutro Szymanek wlatuje ale z picia niestety nici (na nockę do pracy ). daj znać kiedy wrócisz z rannej zmiany przyjedziemy
Bart-S Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pijoki - u mnie Koronka się chłodzi w lodówce i nawet nie mam kiedy jej obalić trzeba odwiedzić Ciebie i napić się Jutro Szymanek wlatuje ale z picia niestety nici (na nockę do pracy ). daj znać kiedy wrócisz z rannej zmiany przyjedziemy To lepiej załatw za wczasu kierowcę
Arkadiush Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pijoki - u mnie Koronka się chłodzi w lodówce i nawet nie mam kiedy jej obalić trzeba odwiedzić Ciebie i napić się Jutro Szymanek wlatuje ale z picia niestety nici (na nockę do pracy ). daj znać kiedy wrócisz z rannej zmiany przyjedziemy To lepiej załatw za wczasu kierowcę Bartuś mam wszystko załatwione
niestandardowy Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 bartek, jak czerwony olej z poduszek silnika wylecial to juz do wymiany na 100 %? tylko jeszcze bledem nie wali ...
Arkadiush Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 bartek, jak czerwony olej z poduszek silnika wylecial to juz do wymiany na 100 %? tylko jeszcze bledem nie wali ... Doktorze Marcinie co dziś za operacje robimy ?
Bart-S Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 bartek, jak czerwony olej z poduszek silnika wylecial to juz do wymiany na 100 %? tylko jeszcze bledem nie wali ... Jak widzisz, że leci olej to do wymiany.
niestandardowy Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 qr.. z dwoch jednoczesnie polecial olej, Arek... cicho byc
Gwerty Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 to moze na piwko w weekend na miasto, tak poprostu. a jeśli ktoś potrzebuje pretekstu to 19 mam birthday
Bart-S Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ten weekend by mi na spota pasował bo akurat mam wolne... Yebane 4 brygady
Arkadiush Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 no dobry pomysł byłby spotkać się ekipą na jakieś popijawie tylko kiedy gdzie i jak ---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 23:15 ---------- Arek... cicho byc Oj Marcin nie ma się czego wstydzić
Bart-S Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 To może zróbmy już listę na kolejnego? Co powiecie na 26 stycznia? Niedziela, tam gdzie zawsze
Gwerty Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 To może zróbmy już listę na kolejnego? Co powiecie na 26 stycznia? Niedziela, tam gdzie zawsze nie no trzymajcie Bartek ustawia listę spotową. po tak długiej nieobecności pamiętasz jeszcze jak dojechać do KC-2
Arkadiush Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 To może zróbmy już listę na kolejnego? Co powiecie na 26 stycznia? Niedziela, tam gdzie zawsze nie no trzymajcie Bartek ustawia listę spotową. po tak długiej nieobecności pamiętasz jeszcze jak dojechać do KC-2 Ja odpadam bo work
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 w BT można się napić ale podobno bez Wladiego
Arkadiush Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 w BT można się napić ale podobno bez Wladiego myśle w tym roku nad BT:whistling:
Gwerty Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 w BT można się napić ale podobno bez Wladiego vario wybierasz się?
Bart-S Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 To może zróbmy już listę na kolejnego? Co powiecie na 26 stycznia? Niedziela, tam gdzie zawsze nie no trzymajcie Bartek ustawia listę spotową. po tak długiej nieobecności pamiętasz jeszcze jak dojechać do KC-2 RNS mnie poprowadzi
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Gwerty jak mnie zawieziesz to się wybiorę no chyba, że z Lele się podzielicie
Rekomendowane odpowiedzi