Lele Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Szkoda że się z Bukowiną termin złożył bo bym się z chęcią przeszedł na Motor Show Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ja wstępnie planuje iść w niedziele, ale nie wiem czy się plany nie zmienią jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Slo, czerwień robi mega robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Slo, czerwień robi mega robotę ---------- Post dopisany at 17:00 ---------- Poprzedni post napisany at 16:56 ---------- Ty masz tam 220 czy 235KM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 223KM, a czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 a no tak się pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 jechałem akurat do Auto-portu na przegląd instalki, teraz chodzi jak marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 szybko jechałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 wmiarę, bo wypalałem resztki gazu żeby mi zbiornik wyregulowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 :hi:ktoś się wybiera na MS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Witam Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 ja chciałem się wybrać na MS też wczoraj był znajomy na Vip-owskie wejście, troche był rozczarowany i nie wiem co o tym myśleć ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mloody_s-line Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 kto jutro wybiera się na targi? Ją będę koło 11. Może zrobimy jakąś zbiórkę i przy okazji mini spot? Fajnie było by poznać kogoś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 za tydzień w niedzielę 6tego kwietnia jest półmaraton w Poznaniu będą utrudnienia od rana do ok 13-14tej to znajdziecie trasę, śluzu , zmiany MPK 7.Poznań Półmaraton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Zapraszam do siebie na stoisko na imprezie BDC przy hali nr 5 dzisiaj Musashi nas odwiedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 To jutro ja Cię Bartku nawiedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Miedzikos, vario.. szybkie pytanie - jaki dressing do plastików wnętrza (osłony fotela, progi wewnętrzne i inne plastiki) - jakie apc ? do tej pory używałem nielsena cyclone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi