_quattro_ Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Siema, szukam dobrego i taniego lakiernika, ma ktoś kogoś? Ja mam. Lakierowałem u niego kilka razy i zawsze byłem zadowolony.
cocoo24 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Siema, szukam dobrego i taniego lakiernika, ma ktoś kogoś? spray i jazda dokładki plastikowej zderzaka chyba tak nie da rady
Labiel Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Siema, szukam dobrego i taniego lakiernika, ma ktoś kogoś? spray i jazda dokładki plastikowej zderzaka chyba tak nie da rady E, to tym bardziej szpreja
cocoo24 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 ciekawe jak to by wyglądało, zrobie test na połamanej dokładce, napierdalacć na zywca czy zrobić jakiś podkład?
Labiel Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Jak zrobisz podkład to na pewno będzie to lepiej wyglądało i trzymało. Potem kilka warstw lakieru i tyle. Z tym że lepszy byłby na pewno lakier z utwardzacze.
Arkadiush Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 dobry podkład do tego i dokładki pomalujesz spoko
skubiii89 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Slo 100 lat, klimatronik ogarnięty przynajmniej na razie
niestandardowy Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 wlasnie... stowka Tomaszu leci ktos jutro poznan-wrzesnia? przesylka do bartsa by byla... o 19 moja zonka miala maly incydent z taryfiarzem, wjechal pod zakaz zonka za nim, cofal i drzwi w polo wgniecone. opierdzielil ja ze co ona robi, przeciez tu jest zakaz wjazdu a on cofa i zawraca , ta wyszla z auta mowi niech wjdzie i zobaczy co sie stalo, gosc odjechal... no to jutro z rana meldunek na policje. numer boczny znany
danielo Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 to przód już był teraz bok potem? Oby już koniec
danielo Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 A ja dziś odstawiłem moją niunię wymiana poduszek pod silnikiem+pdc tył jeden się spalił.
niestandardowy Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Daniel ale zonka swoim polo. Na szczescie poduchy mam juz za soba
3r4 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Jakiś miks kamerek, ale pierwsza akcja w znajomej scenerii
slo Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 szukam auta do 2000zł z gazem. ktoś coś ma ?
niestandardowy Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Bylo trzeba golfa nie sprzedawac
Rekomendowane odpowiedzi