skubiii89 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Możesz podjechac do garażu moich rodziców ale najwcześniej jutro koło 14 bo dziś już nie dojade żeby Ci otworzyć %%% :-) W sobotę też może być :-D
Labiel Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Generalnie to mi jedynie sobota pasuje. Jutro mam wyjazd służbowy do Torunia więc nie wiem o której wrócę. Sobota wolna więc tak planuje to ogarnąć.
skubiii89 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Spoko loko dogadamy jakąś godzinę i wpadaj mam żabę na stanie
Labiel Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Mi tam każda godzina w sobotę pasuje, więc myślę że się dogadamy. Szkoda tylko że przy okazji nie da rady Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Labiel
skubiii89 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zawsze możemy bezalkoholowe ;-) walnąć
cocoo24 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Panowie, jaka alternatywa dla silnika 4.2 s4 bkk? oraz czy skrzynia od bex 6b pociągnie to? dzisiaj stałem się posiadaczem, ale silnik do wymiany
cocoo24 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Panowie, proszę o namiary na kogoś kto ogarnie historię vin
cichy193 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Pneuhage ? Ogarniają wymianę na ciężarkach slimach, ale terminy... Umówiłem się tutaj http://www.felgi-naprawa.pl/na poniedziałek, zobaczymy Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Panowie, jaka alternatywa dla silnika 4.2 s4 bkk? oraz czy skrzynia od bex 6b pociągnie to? dzisiaj stałem się posiadaczem, ale silnik do wymiany Gratki zakupu!!!! Zapodaj jakieś foty Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Labiel Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Panowie, ktoś coś jutro jakieś piwko itp bo nie mam co robić?
Qbazulu Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 No Witam ależ tu zmiany 0) może w niedziele 7 grudnia jakiś spot w KC?
Rekomendowane odpowiedzi