Madas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 POZNAŃ RZĄDZI taaaa cieszę sie że się ze mną zgadasz MODZIE
Musashi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 POZNAŃ RZĄDZI taaaa cieszę sie że się ze mną zgadasz MODZIE normalnie spedzilem pol dnia, zeby uzupelnic zaleglosci czytania watku od wczoraj
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 normalnie spedzilem pol dnia, zeby uzupelnic zaleglosci czytania watku od wczoraj coś powoli strasznie czytasz :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 normalnie spedzilem pol dnia, zeby uzupelnic zaleglosci czytania watku od wczoraj coś powoli strasznie czytasz :gwizdanie: jutro bedziesz do ciebie dzwonił telefon
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 normalnie spedzilem pol dnia, zeby uzupelnic zaleglosci czytania watku od wczoraj coś powoli strasznie czytasz :gwizdanie: jutro bedziesz do ciebie dzwonił telefon w jakiej sprawie grzecznie pytam
nike21 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 witam wieczorkiem... od jutra mam wolne do konca tyg wiec bede mial ciut wiecej czasu na forum mam nadzieje... :gwizdanie: a co tu dzisiaj znowu tak dretwo??
Wihajster Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 w jakiej sprawie grzecznie pytam w sprawie awansu na władce postów
fantastic Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 wszystkie ony grzeczne bo noje mod sie pojawił
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 witam wieczorkiem... od jutra mam wolne do konca tyg wiec bede mial ciut wiecej czasu na forum mam nadzieje... :gwizdanie: a co tu dzisiaj znowu tak dretwo?? a co sami mamy z Musashim i Ivem pisać ....gdzie Wy jesteście tęsknimy za Wami [br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 22:32_________________________________________________o jeszcze Maciek czasem zawita :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ja czy młody ?[br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 22:34_________________________________________________ja zaglądam codziennie a nawet kilka razy dziennie żeby potem nie mieć 15 stron zaległści - dzięki temu wiem co w trawie piszczy :gwizdanie:
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 w jakiej sprawie grzecznie pytam w sprawie awansu na władce postów władcą postów już byłem czas na prezesa :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 w jakiej sprawie grzecznie pytam w sprawie awansu na władce postów władcą postów już byłem czas na prezesa :gwizdanie: jeszcze po drodze masz VIPa i moda... dopiero potem prezes
Musashi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 normalnie spedzilem pol dnia, zeby uzupelnic zaleglosci czytania watku od wczoraj coś powoli strasznie czytasz :gwizdanie: jutro bedziesz do ciebie dzwonił telefon w jakiej sprawie grzecznie pytam bedziesz sie tlumaczyl, dlaczego nawiales :nabijasie:
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 aaaaaaaa jestem przygotowany mentalnie na tą gadkę
nike21 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 a Wy znowu jakies tajemnice tu walicie... a ja se wcinam pyyyyszne frytki z ketchupem
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 a Wy znowu jakies tajemnice tu walicie... a ja se wcinam pyyyyszne frytki z ketchupem ja dzisiaj byłem na obiedzie w KFC
nike21 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 a Wy znowu jakies tajemnice tu walicie... a ja se wcinam pyyyyszne frytki z ketchupem ja dzisiaj byłem na obiedzie w KFC lee tam KFC to ja mam codziennie... Grander jest the best
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ja grandera raz jadłem ale nie pamiętam jak smakuje
Rekomendowane odpowiedzi