nike21 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 widocznie mam wieksza sile przebicia
Iverson Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 widocznie mam wieksza sile przepicia :shocked:
Madas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 widocznie mam wieksza sile przepicia :shocked: no to to rozumiem !!! Nike sprawa załatwiona jak coś spadam do kumpla na kawe
nike21 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 a moj kumpel wpada do mnie wieczorkiem juz odlatuje na saksy a za miesiac wraca juz na stale i idzie na zawodowego trepa... [br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 09:48_________________________________________________ widocznie mam wieksza sile przepicia :shocked: przepicia tez tylko niech gardlo podlecze do konca...
Musashi Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 a moj kumpel wpada do mnie wieczorkiem juz odlatuje na saksy a za miesiac wraca juz na stale i idzie na zawodowego trepa... [br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 09:48_________________________________________________ widocznie mam wieksza sile przepicia :shocked: przepicia tez tylko niech gardlo podlecze do konca... dobry a co ty tsak dlugo gardlo leczysz? mnie sieklo w sobote, dzisiaj juz praktycznie luzik
nike21 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 mnie sieklo we wtorek w zeszlym tyg, prawie sie wyleczylem, w piatek za duzo zimnego piwa wypilem i od nowa... tera lece na antybiotykach
Musashi Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 mnie sieklo we wtorek w zeszlym tyg, prawie sie wyleczylem, w piatek za duzo zimnego piwa wypilem i od nowa... tera lece na antybiotykach ja tez, ale sobie zaaplikowalem konkretny antybiotyk, pierwszy poszedl 3 dni temu wtorek dzisiaj ostatni i praktycznie jak reka odjal
Iverson Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 oj chorowitki , ale nie ma laby grypa panuje trzeba na zdrówko uważać
nike21 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 mnie sieklo we wtorek w zeszlym tyg, prawie sie wyleczylem, w piatek za duzo zimnego piwa wypilem i od nowa... tera lece na antybiotykach ja tez, ale sobie zaaplikowalem konkretny antybiotyk, pierwszy poszedl 3 dni temu wtorek dzisiaj ostatni i praktycznie jak reka odjal ja antybiotyk dopiero od wczoraj... wczesniej sie leczylem domowymi sposobami oj chorowitki , ale nie ma laby grypa panuje trzeba na zdrówko uważać w moim przypadku to nie grypa bo tylko mi gardlo siadlo... bez temperatury i kataru...
Madas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 gardło od zimnego na bank siadło ... a mamusia mówiła Michałku nie pij zimnej koli :ranting1:
Musashi Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 oj chorowitki , ale nie ma laby grypa panuje trzeba na zdrówko uważać angina [br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 12:31_________________________________________________ gardło od zimnego na bank siadło ... a mamusia mówiła Michałku nie pij zimnej koli :ranting1: no więc michalek pił ciepłą wódę
Madas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 oj chorowitki , ale nie ma laby grypa panuje trzeba na zdrówko uważać angina ładna jakaś
Musashi Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 angina ładna jakaś widziałeś wczoraj
Madas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 a to rzeczywiście bardzo ładna ta Anginka :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 gardło od zimnego na bank siadło ... a mamusia mówiła Michałku nie pij zimnej koli :ranting1: no więc michalek pił ciepłą wódę zimny browar... w zeszly piatek chyba z 10 zimnych piwek i do tego kilka wscieklych... a rano gardlo tak spuchniete ze masakra
Madas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 no i masz " wściekłe gardło" :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 no i masz " wściekłe gardło" :gwizdanie: dobrze ,że nie "głębokie"
Musashi Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 a to rzeczywiście bardzo ładna ta Anginka :gwizdanie: m.in. Anginka, Madas i ja bedziemy grali w serialu, Poszukiwacze zepsutego VAG-a. w odcinku pilotujacym. bedzie m.in. brawurowa ucieczka madasa audica, przed scigającym go, za probe zbalamucenia anginki, musashim.
Madas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 no i masz " wściekłe gardło" :gwizdanie: dobrze ,że nie "głębokie" Ty cawaniak :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi