Młodzik Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 idę już naprawdę bo zaraz zemdleje
Musashi Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 no dobra przyznam sie... kupiłem dacie logan w kombi i teraz byłem na zlocie :embarrassed: no to popraw profil i pochwal sie w moja A4 :nabijasie:
Młodzik Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 no dobra przyznam sie... kupiłem dacie logan w kombi i teraz byłem na zlocie :embarrassed: no to popraw profil i pochwal sie w moja A4 :nabijasie: boje sie że cuber albo inny musashi mi konto zlikwiduje
Musashi Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 idę już naprawdę bo zaraz zemdleje trzebabylo myslec przed zakupem, a nie tu mldec :sarcastic:
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 to sie zapiszesz do a4clubu :gwizdanie:
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 no dobra przyznam sie... kupiłem dacie logan w kombi i teraz byłem na zlocie :embarrassed: no to popraw profil i pochwal sie w moja A4 :nabijasie: boje sie że cuber albo inny musashi mi konto zlikwiduje no trza się bać
Musashi Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 no dobra przyznam sie... kupiłem dacie logan w kombi i teraz byłem na zlocie :embarrassed: no to popraw profil i pochwal sie w moja A4 :nabijasie: boje sie że cuber albo inny musashi mi konto zlikwiduje jezeli nie poprawisz to kropka dostaniesz [br]Dopisany: 26 Styczeń 2009, 22:32_________________________________________________ to sie zapiszesz do a4clubu :gwizdanie: mnie stamtad z a4 wyje..walili a z dacia logan..
Młodzik Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 no dobra przyznam sie... kupiłem dacie logan w kombi i teraz byłem na zlocie :embarrassed: no to popraw profil i pochwal sie w moja A4 :nabijasie: boje sie że cuber albo inny musashi mi konto zlikwiduje no trza się bać dziwie sie że jeszcze tego nie zrobili, ale do bukowiny pojade dacią bo wiecie w końcu młodsze auto
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 dziwie sie że jeszcze tego nie zrobili, ale do bukowiny pojade dacią bo wiecie w końcu młodsze auto kurcze zrobisz wrażenie chopie
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 mnie stamtad z a4 wyje..walili a z dacia logan... bo Ciebie wszyscy wszedzie znaja a nie wszedzie jak widac jestes mile widziany...
Musashi Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 dziwie sie że jeszcze tego nie zrobili, ale do bukowiny pojade dacią bo wiecie w końcu młodsze auto myslisz ze lepsze dziewoje na mlodsze auto wyhaczysz?
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Maciej a wziales tez w avancie?? oska czy na 4 lapy naped?
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 mlodemu będzie ciężko pójść spać :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 mnie stamtad z a4 wyje..walili a z dacia logan... bo Ciebie wszyscy wszedzie znaja a nie wszedzie jak widac jestes mile widziany... no widzisz oni nie wiedzieli, ze ja to ja i mnie wywalili....... a gdyby wiedzieli..........
Młodzik Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 dziwie sie że jeszcze tego nie zrobili, ale do bukowiny pojade dacią bo wiecie w końcu młodsze auto myslisz ze lepsze dziewoje na mlodsze auto wyhaczysz? no na pewno, wczoraj jedna taka fajna zapatrzyła sie na moje A4 i przypadkiem uderzyła w dacie to powiedziała " o K***a ale w gów*o wdepnęłam :polew:
Musashi Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 mlodemu będzie ciężko pójść spać :gwizdanie: on juz zemdlal
Młodzik Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Maciej a wziales tez w avancie?? oska czy na 4 lapy naped? komli bo jest 7 osobowe
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 mlodemu będzie ciężko pójść spać :gwizdanie: on juz zemdlal ale jeszcze ostatkiem sił pisze
Rekomendowane odpowiedzi