nike21 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 a bartas sie wycofal ze zlotu? bo nie ma go na liscie... [br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 18:57_________________________________________________ jakieś grypsko mnie łapie mi na szczescie juz lepiej... 2 dzien bez temperatury
Młodzik Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 a bartas sie wycofal ze zlotu? bo nie ma go na liscie... tak wycofał sie [br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 18:58_________________________________________________ja też nie wiem jak będzie ze mna bo pod koniec marca mam mieć obronę ale wpłaciłem najwyżej nie pojade[br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 18:59_________________________________________________ młody weź mi też trochę przelej mogłeś powiedzieć wcześniej teraz już zamknąłem stronę banku
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 młody weź mi też trochę przelej mogłeś powiedzieć wcześniej teraz już zamknąłem stronę banku no to jak juz bedziesz sie logowal, to pamietaj tez o mnie, zebys 2x roboty nie mial...
Młodzik Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 młody weź mi też trochę przelej mogłeś powiedzieć wcześniej teraz już zamknąłem stronę banku no to jak juz bedziesz sie logowal, to pamietaj tez o mnie, zebys 2x roboty nie mial... tylko ja teraz byłem zalogowany no Twoje konto i jakoś nie szło zrobić przelewu z Twojego konta na Twoje konto
nike21 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 to trzeba bylo z jego konta na moje troche przelac... tak na rozrzad do 2.5
Młodzik Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 przelałem na Bukowinę, trochę na moje konto a teraz jest napisane BRAK ŚRODKÓW NA KONCIE :mysli:
nike21 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 to kiepsko na zmywaku w angli placa...
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 to kiepsko na zmywaku w angli placa... a mówił że w ineresach ważnych jedzie
pawlik79 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 witam, jak zwykle spamerzy natrzaskali pelno stron
Madas Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 witam, jak zwykle spamerzy natrzaskali pelno stron ja dzisiaj na spokojnie :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 tylko ja teraz byłem zalogowany no Twoje konto i jakoś nie szło zrobić przelewu z Twojego konta na Twoje konto no wlasnie w tym problem ze ja trzymam kesz w skarpecie, na koncie nic nie mam. a rachunek z ktorego przelew robiles nalezy do madasa :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 tylko ja teraz byłem zalogowany no Twoje konto i jakoś nie szło zrobić przelewu z Twojego konta na Twoje konto no wlasnie w tym problem ze ja trzymam kesz w skarpecie, a na koncie nic nie mam. a rachunek nalezy do madasa :gwizdanie: jakies to zawiłe i nie zrozumiałe
Młodzik Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 tylko ja teraz byłem zalogowany no Twoje konto i jakoś nie szło zrobić przelewu z Twojego konta na Twoje konto no wlasnie w tym problem ze ja trzymam kesz w skarpecie, a na koncie nic nie mam. a rachunek nalezy do madasa :gwizdanie: jakies to zawiłe i nie zrozumiałe najważniejsze że to nie był mój rachunek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 panowie zrobcie sobie przerwe i przed tv na tvp2 zapraszam :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 ja akurat czytam Kodeks Cywilny :kox:
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 ja akurat czytam Kodeks Cywilny :kox: oooooooo, a co? [br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 20:40_________________________________________________ a rachunek z ktorego przelew robiles nalezy do madasa :gwizdanie: cytujcie i nie manipulujcie
Rekomendowane odpowiedzi