Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Mam nadzieje,że dotrę,prosto z nart będę śmigać -nie wiadomo jak na trasie będzie,ale przynajmniej nie przyjadę z gołymi rękami,jakąś ciupaszkę zabiorę ze sobą :kox: O!! widze że koleżanka też na narciochy w weekend śmiga, może spotkamy si na stoku :naughty: [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 14:36_________________________________________________sioma wszystkim!! ja lece do ostrowa bede wieczorkiem
kuredu Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 na ulicach cichosza i na forum cichosza...
Gość SuNDaY Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Witajcie Chce ktoś kupić nawigacje? Becker Ferrari http://www.swiatgps.com.pl/produkty/Becker_Ferrari/p1113.xml <=-- Dokładnie taka :> Kupiłem w piątek w Media Markt dla teścia ale ten sie rozmyślił... Cena za jaka oddam tą zabawkę to 350 PLN. Cena taka tania tylko dlatego bo uchwyt jest niekompletny... Tak poza tym wszystko działa i śmiga, płyta z mapami jeszcze nie odpakowana, Windows CE odblokowany Iverson Ty chyba chciałes??
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 hej Sunday z tego co wiem to Ive ma już navi
Iverson Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Tak ja juz mam nówkę sztukę za 289pln :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Tak ja juz mam nówkę sztukę za 289pln :gwizdanie: drogi tez prezent ja dostaje od żony góra za 20-30 zł
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Witajcie Chce ktoś kupić nawigacje? Becker Ferrari http://www.swiatgps.com.pl/produkty/Becker_Ferrari/p1113.xml <=-- Dokładnie taka :> Kupiłem w piątek w Media Markt dla teścia ale ten sie rozmyślił... Cena za jaka oddam tą zabawkę to 350 PLN. Cena taka tania tylko dlatego bo uchwyt jest niekompletny... Tak poza tym wszystko działa i śmiga, płyta z mapami jeszcze nie odpakowana, Windows CE odblokowany Iverson Ty chyba chciałes?? a wrzuciłeś do wątku "sprzedam" może ktoś kupi :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 dobra myśl Azunna sam bym lepiej nie wymyślił
Iverson Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 nie ma do niego dostępu ma poniżej 30 notowanych postów :gwizdanie: , znajomość regulaminu się kłania
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 nie ma do niego dostępu ma poniżej 30 notowanych postów :gwizdanie: może wrzucimy mu ten post jego ?? i info z jego danymi forumowymi
Iverson Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 łokej ale może Sunday niech sam zadecyduje czy się zgadza
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 łokej ale może Sunday niech sam zadecyduje czy się zgadza dokładnie to wrzuć jak już się sunday zgodzi żeby się nie pokryło
Iverson Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ...jak mnie nie będzie to , uczyń to drogi Madasie
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ...jak mnie nie będzie to , uczyń to drogi Madasie oczywiście dobroduszny Iversonnie a gdzież wać pan wybyć chce o późniejszej porze
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 jak wy ładnie do siebie mówicie ocztwiście że tak ciemnowłosa Azunno wszak dobrze wychowani jesteśmy
Iverson Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 natenczas onegdaj podążam tam gdzie mnie oczy poniosą , mości panie
Rekomendowane odpowiedzi