Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 mlodzik czy Ty aby zazdrosny nie jesteś :gwizdanie: TAK JESTEM!! penisie no co Ty no tak fiutku też chce takie towarzystwo w pracy :tongue4:
tetis Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Adam musisz młodego w trase koniecznie zabrać :> co by w końcu tą żonę mógł znaleźć i może fochac sie przestanie
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Adam musisz młodego w trase koniecznie zabrać :> co by w końcu tą żonę mógł znaleźć i może fochac sie przestanie To Ty Tetis poznałeś w trasie :mysli:
tetis Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 jak wy przy kobiecie do siebie mówicie :kox:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 penisie no co Ty no tak fiutku też chce takie towarzystwo w pracy :tongue4: nie FIUTKU tylko FJUCIE ...lepiej brzmi
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 jak wy przy kobiecie do siebie mówicie :kox: jak jesteśmy za mili to potem za gejów nas mają :kox:
tetis Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 To Ty Tetis poznałeś w trasie :mysli tak pewnie... stałam na wylocie z poznania No co ty młody nie o takiej trasie mówiłam
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 jak wy przy kobiecie do siebie mówicie :kox: \ my :gwizdanie: cześć Deniś
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 penisie no co Ty no tak fiutku też chce takie towarzystwo w pracy :tongue4: nie FIUTKU tylko FJUCIE ...lepiej brzmi nie penisie a KUT***E :polew: [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 22:13_________________________________________________ To Ty Tetis poznałeś w trasie :mysli tak pewnie... stałam na wylocie z poznania No co ty młody nie o takiej trasie mówiłam no przecież wiem że nie w takiej!!
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 mlodzik zabiorę Cię w jakiś dzień do pracy ok?? bo jeszcze Musashi chyba będzie chciał jechać
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 mlodzik zabiorę Cię w jakiś dzień do pracy ok?? jutro mam dzień wolny :naughty:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 witam kobiete i ptaszki chyba fistaszki a nie ptaszki
pawlik79 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 adam a ty jakieś wycieczki szkolne organizujesz. Po ile sa bilety?
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 witam kobiete i ptaszki O!! kolejny Penis przybył
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 mlodzik zabiorę Cię w jakiś dzień do pracy ok?? jutro mam dzień wolny :naughty: ja też niestety
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 mlodzik zabiorę Cię w jakiś dzień do pracy ok?? jutro mam dzień wolny :naughty: ja też niestety to wpadnij do południa do mnie na kawe
tetis Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 mlodzik zabiorę Cię w jakiś dzień do pracy ok?? bo jeszcze Musashi chyba będzie chciał jechać to dopiero będzie wesoło-koniecznie do mnie na kawke ciekawe tylko co powiesz,że panowie to co?znowu nowi przedstawiciele :polew:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 adam a ty jakieś wycieczki szkolne organizujesz. Po ile sa bilety? spoko dajesz Pepsi Twiks i jedziesz A gdzie Deniś uciekł ??
Rekomendowane odpowiedzi