pawlik79 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 predze witam kobiete i ptaszki chyba fistaszki a nie ptaszki predzej jajeczka i to na dodatek trzy, bo z tego jednego to jeszcze ptaszek sie nie wykluł
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 mlodzik zabiorę Cię w jakiś dzień do pracy ok?? bo jeszcze Musashi chyba będzie chciał jechać to dopiero będzie wesoło-koniecznie do mnie na kawke ciekawe tylko co powiesz,że panowie to co?znowu nowi przedstawiciele :polew: w końcu ja jestem szefem tej firmy więc powiem że szkole nowe nabytki
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 no i cześć pawlik :> lepiej późno niż wcale :>
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 mlodzik zabiorę Cię w jakiś dzień do pracy ok?? bo jeszcze Musashi chyba będzie chciał jechać to dopiero będzie wesoło-koniecznie do mnie na kawke ciekawe tylko co powiesz,że panowie to co?znowu nowi przedstawiciele :polew: w końcu ja jestem szefem tej firmy więc powiem że szkole nowe nabytki No w końcu młoda gwardia wkracza a starzy na emeryturę
tetis Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 cos mlodzik zabiorę Cię w jakiś dzień do pracy ok?? bo jeszcze Musashi chyba będzie chciał jechać to dopiero będzie wesoło-koniecznie do mnie na kawke ciekawe tylko co powiesz,że panowie to co?znowu nowi przedstawiciele :polew: w końcu ja jestem szefem tej firmy więc powiem że szkole nowe nabytki cos dziwnie często ci nowi na rekonesans będą przyjeżdżać
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 tetis tak sie z nami zagadała,że nie zauważyła że pawlik dotarł
pawlik79 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Adam a ty jakieś wycieczki szkolne organizujesz. Po ile sa bilety? spoko dajesz Pepsi Twiks i jedziesz problem ze mam za mało chętnych, wyszło max 4 zgrzewki. Liczyłem na większy odzew A gdzie Deniś uciekł ??
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 No w końcu młoda gwardia wkracza a starzy na emeryturę o jaki cwaniaczek
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 No w końcu młoda gwardia wkracza a starzy na emeryturę o jaki cwaniaczek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
tetis Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 jak to nie od razu widziałam :>!!!!!!!!!! ładnie sie przywitałam -to Tobie umknęło [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 22:25_________________________________________________ no i cześć pawlik :> żeby nie było
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 bedzie ale nie tak szybko co znaczy nie tak szybko
Młodzik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 bedzie ale nie tak szybko co znaczy nie tak szybko fanty i tak nie będzie
pawlik79 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 poczekamy zobaczymy, moze jeszcze w lutym
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 poczekamy zobaczymy, moze jeszcze w lutym byłoby fajnie.... bedzie ale nie tak szybko co znaczy nie tak szybko fanty i tak nie będzie pepsi twiks też może być
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 adam napewno nie zapomne o tobie no mam nadzieję bo czekam już od listopada :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi